Yeni duraklar geliyor

Daha rahat ve konforlu toplu taşıma hizmeti için araç filosunu genişleten Büyükşehir Belediyesi, ulaşım güzergâhlarındaki eski durakları yenilemek, kent merkezi ve ilçelerde ise yeni duraklar yapmak amacıyla çalışmalara başladı.

Haberler 01.05.2017 - 08:48 Son Güncelleme : 01.05.2017 - 08:49

Rahat ve konforlu toplu tama için araç filosunu genileten, krsal mahalleleri kapsayan yeni güzergahlarda ulam hizmeti veren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, kent merkezindeki duraklar yenilemek amacyla çalma balatt. Büyükehir Belediyesi, toplu tama araçlarn kullanan vatandalarn duraklarda beklerken olumsuz hava artlarndan korunmalar için var olan duraklar yenileyecek, eksik olan yerlere de yeni durak yerletirecek.

YEN DURAKLAR YAPILIYOR

l merkezinde 170 adet olan durak saysn 205e çkaran Büyükehir Belediyesi, 2017 yl içerisinde yeni yaplan asfalt ve kaldrm çalmalar tamamlandnda 100 adet il merkezinde, 150 adet ise ilçe merkezleri ve krsal yollarda olmak üzere 250 yeni durak yapacak. Ayrca kent merkezinde çalmalarn sürdüü kaldrmlarda bulunan duraklar söküldü. Kaldrm çalmasnn tamamlanmasnn ardndan duraklar yenilenerek yerlerine konulacak.

Ana Sayfaya Git