Görüş Bildir

Yeni duraklar geliyor

Daha rahat ve konforlu toplu taşıma hizmeti için araç filosunu genişleten Büyükşehir Belediyesi, ulaşım güzergâhlarındaki eski durakları yenilemek, kent merkezi ve ilçelerde ise yeni duraklar yapmak amacıyla çalışmalara başladı.

Yeni duraklar geliyor

Rahat ve konforlu toplu taşıma için araç filosunu genişleten, kırsal mahalleleri kapsayan yeni güzergahlarda ulaşım hizmeti veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki durakları yenilemek amacıyla çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların duraklarda beklerken olumsuz hava şartlarından korunmaları için var olan durakları yenileyecek, eksik olan yerlere de yeni durak yerleştirecek.

YENİ DURAKLAR YAPILIYOR

İl merkezinde 170 adet olan durak sayısını 205'e çıkaran Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı içerisinde yeni yapılan asfalt ve kaldırım çalışmaları tamamlandığında 100 adet il merkezinde, 150 adet ise ilçe merkezleri ve kırsal yollarda olmak üzere 250 yeni durak yapacak. Ayrıca kent merkezinde çalışmaların sürdüğü kaldırımlarda bulunan duraklar söküldü. Kaldırım çalışmasının tamamlanmasının ardından duraklar yenilenerek yerlerine konulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi