Yıllar sonra asfalt tazelendi

500 metre uzunluğundaki caddenin asfaltı yıllar sonra yenilendi.

Haberler 28.04.2022 - 01:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçe Belediyesi, ilçenin yeni yaam alan olan Baclar Mahallesinde üst yap çalmalarn sürdürürken, 1175.soaktaki asfalt çalmalar uzun yllar sonra yenilenerek bölgedeki ulam için elverili hale getirdi.

500 metre uzunluk ve 12 metre geniliindeki caddede Fen leri Müdürlüü ekiplerince bin 500 ton asfalt serimi gerçekletirildi.

Asfaltlamann yapld alanda incelemelerde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ramazan aynda olmalarna ramen hizmet çalmalarn aksatmadan sürdürdüklerini ifade etti.

HEDEFMZ HER GEçEN GÜN DAHA çOK HZMET ÜRETMEK

çevrede yaayan vatandalarla görüerek yaplan çalmalar hakknda görü ve taleplerini dinleyen Bakan Beyolu, bir yandan yeni ulam alarnda ilk kez asfaltlama yaparken, dier yandan da uzun yllar yenilenmedii için bozulan bölgelerde asfalt yenileme çalmalarn hayata geçirdiklerini kaydetti. çalmalar gerçekletiren ekiplere teekkür ederek baar dileinde bulunan Beyolu,Buradaki çalmalar tamamladktan sonra hizmet bekleyen dier cadde ve sokaklara yöneleceiz.Bugüne kadar verdiimiz sözleri yerine getirmenin huzurunu ve mutluluuyla daha çok hizmet üretmek istiyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git