Yıpranan parke taşları temizlendi, bazalt taşı asfaltı da güzelleştirildi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yunus Emre Mahallesi'nde hummalı bir çalışmaya imza atarak vatandaşların mahalle içinde yaşadığı ulaşım sorununa son verdi.

Haberler 12.04.2021 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi yllar önce parke talar döenen ve bu talarn da ypranmasyla mahalle sakinleri için çileye dönüen Yunus Emre Mahallesi 1007.sokakta talar temizleyerek scak asfaltlama çalmasyla konforlu hale getirdi. 15 yl önce yaplan ve zamanla ypranarak kötü bir görüntü çizen parke talarn temizleyen ekipler, daha sonra 500 metrelik alan kapsayan scak asfaltlama çalmas gerçekletirdi. Belediyenin kendisine ait asfalt plenti ve ta krma eleme tesislerinde üretilen bazalt ta asfalt ile güzelleen sokak mahalle sakinlerinin büyük beenisini kazand.

SOKAK VE CADDELER

Daha önce ziyaret ettii mahallede vatandalara verdii sözü ksa sürede yerine getiren Bakan Hüseyin Beyolu, çalmadan sonra gittii mahallerde bu kez teekkür mesajlaryla karlat. Mahalleyi ziyaret ederek çalmalar yerinde takip eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarn ilgisiyle karlat. Vatandalar, yllardr bu çileyi çektiklerini dile getirerek ksa süre önce mahalleye yapt ziyaret srasnda bu sorunu çözme sözü veren ve ksa zamanda bunu gerçekletiren Bakan Beyoluna teekkür etti. Yaplan hizmetten son derece memnun kaldklarn vurgulayan vatandalar, çeitli konulardaki taleplerini de iletti.

Mahalleli kadnlarn talebi üzerine Beyolu, mahalle sakinlerinin ekmek piirmek için kulland tandrn tadilat için de belediye ekiplerine talimat verdi. Beyolu, kendisini karlayan çocuklarla resim çekip vatandalarla ve esnaflarla görüerek mahalleden ayrld.

Ana Sayfaya Git