Yüz binlerce çalışana ikramiye müjdesi!

Çalışanlara çifte ikramiye müjdesi. Taşeron şirketlerden kadroya geçen işçilere tediye tarihleri daha önce açıklanmıştı. Kadroya geçen taşeronlar ikramiyelerini bayram öncesi alacak.

Haberler 17.04.2019 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Taeron irketlerden kadroya geçen sürekli içiler ve kamu içileri için ödenecek olan ilave tediye yani ikramiye tarihleri ocak aynda açklanmt. lave tediyede ikinci ödeme Ramazan Bayram öncesi yaplacak. Ayrca 4/Dli sürekli içilere bayram öncesi 75 lira bayram harçl verilecek. Her iki ödeme içilerin elini rahatlatacak.

BELEDYELERDE YOK

Kamuda çalan içilerin merakla bekledii ilave tediyelere ilikin kararname Resmi Gazetenin 30 Ocak tarihli saysnda yaymlanmt. 6772 sayl Kanun kapsamna giren kurumlarda çalan içilere 2019 ylna ait ilave tediye ödemesinin ilk ödemesi 31 Ocak 2019da yaplmt. 2 Nisan 2018de taeron irketlerden genel idarelerde kadroya geçen 4/Dli sürekli içiler de ilave tediyeden faydalanabilirken belediye irketlerine geçi yapan içiler ilave tediye alamyorlar.

31 MAYISTA VERLECEK

lave tediyenin, ikinci yars 31 Maysta ödenecek. Ramazan Bayram ise 3 Haziran Sal günü balyor. Böylelikle kamu içileri bayram öncesi ilave tediyelerini alm olacaklar. 4/Dliler bu ikramiyeden yararlanrken, KHK ile belediye irketlerine geçen içiler için ise ilave tediye ödemesi yaplmyor.

75 LRA HARçLIK

4/D sürekli içi kadrosuna geçen içilere toplu i sözlemesi hükümlerine göre ylda 10 günlük ikramiye veriliyor. 5 günlük ücret tutarndaki ilk ikramiye ödemesini ocakta yaplmt. Geri kalan tutar ise temmuz ay içinde yaplacak. Dier yandan toplu i sözlemesi hükümlerine göre taeron irketlerden kadroya geçen içilere Ramazan ve Kurban Bayramlarndan bir hafta önce 75 lira bayram harçl verilecek.

Ana Sayfaya Git