Yetimler Vakfından "Kurbanınla Sevindir" projesine destek çağrısı

Yurtiçi ve yurtdışında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle "Kurbanınla Sevindir" sloganıyla yeni bir proje başlattı.

Haberler 18.06.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ramazan aynda igal rejiminin Mescid-i Aksaya yönelik yapt saldrlar neticesinde ykma urayan Filistinin yeniden inas için Gazzeye Derman Ol kampanyas balatan Yetimler Vakf, Kurban Bayramnda ihtiyaç sahibi ailelere kurban etlerini ulatrmak üzere Kurbannla Sevindir projesini hayata geçirdi.

Filistin, Yemen ve Türkiyenin yan sra Asya ve Afrikann birçok ülkesinde yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardm çalmas yürüttüklerini belirten Yetimler Vakf Genel Bakan Fikri Karavil, vakf olarak gerçekletirilen tüm ba ve yardm ilemlerinin effaf ortamda gerçekletiini dile getirdi.

KURBAN SEVNDRR

Yetimler Vakfnn devam eden çalmalar hakknda ksaca bilgi veren Karavil, Herkesin bildii gibi Gazze geçtiimiz günlerde bombaland. Birçok insan bu yüzden madur oldu. u anda Gazzede ciddi anlamda ykm var. Saldrlarn olduu zamanlarn verdii scaklkla dünyadan ciddi tepkiler geldi ancak bombalamalar bittikten sonra büyük bir ykma urayan Gazze, yeniden kendi bana brakld. Biz bu çerçevede Gazzeye Derman Ol adnda yardm kampanyas balattk. Hali hazrda bu kampanyamzla birlikte Gazzeye yardmlarmz devam ederken ümmetin dikkatlerini Mescid-i Aksaya çekmek için farkl etkinlikler yapyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git