Yetimler Vakfından "Kurbanınla Sevindir" projesine destek çağrısı

Yurtiçi ve yurtdışında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle "Kurbanınla Sevindir" sloganıyla yeni bir proje başlattı.

Yetimler Vakfından

Ramazan ayında işgal rejiminin Mescid-i Aksa'ya yönelik yaptığı saldırılar neticesinde yıkıma uğrayan Filistin'in yeniden inşası için 'Gazze'ye Derman Ol' kampanyası başlatan Yetimler Vakfı, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi ailelere kurban etlerini ulaştırmak üzere "Kurbanınla Sevindir" projesini hayata geçirdi.

Filistin, Yemen ve Türkiye'nin yanı sıra Asya ve Afrika'nın birçok ülkesinde yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışması yürüttüklerini belirten Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil, vakıf olarak gerçekleştirilen tüm bağış ve yardım işlemlerinin şeffaf ortamda gerçekleştiğini dile getirdi.

KURBAN SEVİNDİRİR

Yetimler Vakfı'nın devam eden çalışmaları hakkında kısaca bilgi veren Karavil, "Herkesin bildiği gibi Gazze geçtiğimiz günlerde bombalandı. Birçok insan bu yüzden mağdur oldu. Şu anda Gazze'de ciddi anlamda yıkım var. Saldırıların olduğu zamanların verdiği sıcaklıkla dünyadan ciddi tepkiler geldi ancak bombalamalar bittikten sonra büyük bir yıkıma uğrayan Gazze, yeniden kendi başına bırakıldı. Biz bu çerçevede 'Gazze'ye Derman Ol' adında yardım kampanyası başlattık. Hali hazırda bu kampanyamızla birlikte Gazze'ye yardımlarımız devam ederken ümmetin dikkatlerini Mescid-i Aksa'ya çekmek için farklı etkinlikler yapıyoruz." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz