Barzani, Jirki aşiretine taziye için heyet gönderdi

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Şırnak 3’üncü sıra milletvekili adayı Lezgin Adıyaman’ın mensubu olduğu Jirki aşiretine taziyelerini iletmek için heyet gönderdi. Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve Şırnak 23. Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı da aşirete taziye ziyaretinde bulundu.

Haberler 15.08.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kalp krizi sonucu hayatn kaybeden AK Parti rnak 3üncü sra milletvekili aday Lezgin Adyamann mensubu olduu Jirki airetine taziye ziyaretleri sürüyor.

BARZAN HEYET GÖNDERD

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Bakan Mesud Barzani, airete taziyelerini iletmek için Beytüebap ilçesine heyet gönderdi. Ayvalk köyündeki taziye çadrna geni güvenlik önlemleri altnda gelen heyet, Barzaninin taziye mesajn okudu. Jirki aireti lideri Tahir Adyaman ise, gelen heyetin kendilerini çok mutlu ettiini belirterek, Mesud Barzaninin heyetini arlamak bizim için onurdur, ereftir. Barzani yönetiminin sevdalsyz. lk önce Recep Tayyip Erdoann, daha sonra Mesut Barzaninin emrindeyiz. Airet olarak çok memnun olduk dedi.

JRK ALESNE BASALII

Jirki airetine Van Asayi Kolordu Komutan Korgeneral Arif çetin ve rnak 23. Tümen Komutan Tümgeneral Veli Tarakç da taziye ziyaretinde bulundu. Taziyede konuan Korgeneral çetin, çileri Bakanmz, Genelkurmay Bakanmz, Kara Kuvvetleri Komutanmz ve Jandarma Genel Komutanmzn selamlarn getirdim. Onlarn adna tekrar geldim. çileri Bakanmz, Özellikle selamlarm ilet dedi. Hepimizin ba sa olsun diye konutu.

Ana Sayfaya Git