CHP danışma kurulu toplantısında Muharrem İnce'ye hakaret arbedesi

Muharrem İnce için sosyal medya hesabından "Cumhuriyet Halk Partisi’nden kazandığın zehir zıkkım olsun. Ş. oğlu ş.sizsin diye yazdım" diyen partilinin elinden mikrofon alındı, arbede yaşandı

Haberler 19.08.2018 - 12:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Merkezinin talimat dorultusunda partinin tüm yurttaki il ve ilçelerde gerçekletirilen Danma Kurulu toplants Antalyann Kemer ilçesinde de gerçekletirildi. Toplantda, partinin durumuyla oy kaybnn nedenleri konusunda görüler belirtilirken, sosyal medyada partinin Cumhurbakan Aday Muharrem nceye hakaret ettii öne sürülen eski partili ile tepki gösteren baz partililer arasnda arbede yaand. Konuan partilinin elinden mikrofon alnrken, toplant ise yaanan arbedenin ardndan sona erdi.

NCEDE HAKARET ARBEDES

CHP Kemer lçe Bakanl tarafndan düzenlenen Kemer Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen toplantda, genel merkezin talebi dorultusunda katlmclar görülerini açklad. Toplantnn sonlarna doru partili Mustafa leker ile Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Acar arasnda gerçekleen diyalogda, lekerin sosyal medyada paylat baz ifadeler yüzünden üyelikten istifa etmek zorunda kald ortaya çkt.

SOSYAL MEDYA ÜZERNDEN

Hasan Ali Acar, Mustafa bey neden istifa ettiini söylemek istemedi. Ben de söylemeyim isterseniz. Arkadalar ne olursa olsun sosyal medyada liderimiz önceki, eskisi lütfen hakaret içerikli yaz yazmayn. Bu hem size hem partimize yakmyor. Sizin kendi düüncenizdir, bunu imdi söylemenize gerek yoktur dedi ancak leker, Muharrem nce 2014 yerel seçimlerinde Kemerde konuma yaparken görü belirttii için kendisini terslediini, son seçim döneminde de partililere benzer davranlarda bulunduunu anlatarak, Facebook hesabmda ben Muharrem nceye Cumhuriyet Halk Partisinden kazandn zehir zkkm olsun dedim. . olu .sizsin dedim. Bu nedenle Hasan Ali Acar bana, seni disipline göndereceiz ihraç olursan geri dönemezsin ama istifa edebilirsin. Ben de istifa ettim diye konuurken, Mustafa Tabakç ve dier baz partililer lekerin üzerine yürüyüp elinden mikrofonu almak istedi ve arbede çkt. lekerin elindeki mikrofon partililer tarafndan alnrken, arbede araya giren dier partililer tarafndan yattrlmaya çalld.Toplant yaanan arbedenin ardndan sona erdi. Muharrem nceye sosyal medya hesabndan yazdklarn söyleyen partiliye müdahale eden Mustafa Tabakç, Benim Cumhurbakan adayma kimse laf söyleyemez. Söyletmem de, kim olursa olsun. Ben 40 yldr partiliyim CHP üyesiyim. 1983 ylnda Kemere geldim. O süreden beri burada mücadele ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git