Başvuranın hesabına faizsiz TL yağacak! O bankadan faizsiz kredi müjdesi

Nisan ayının sonlarına doğru bankaların faizsiz kredileri ivme kazandı.

Başvuranın hesabına faizsiz TL yağacak! O bankadan faizsiz kredi müjdesi

Akbank, 10.000TL ve 20.000TL faizsiz ön promosyonun ayrıntılarını resmi internet sitesinde yayınladı. Bu promosyon Nisan ayı boyunca yeni müşteriler için geçerlidir. Akbank bu avantajı açıkladığında 1 Nisan’da başlayan kampanya 30 Nisan’a kadar sürecek. Kamuoyu Akbank’ın mevcut finansman teklifini yakından takip ediyor.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Avans

Akbank, 4 Nisan – 30 Nisan 2024 tarihleri ??arasında ilk kez Axess kart ya da Wings kartı başvurusunda bulunanlara kampanya sunuyor. Bu avantajdan yararlanmak için başvuruların 30 Nisan tarihine kadar onaylanması gerekmektedir. Onay alan müşteriler, 15 Mayıs 2024 tarihine kadar üç ay süreyle 20.000 TL’ye kadar faizsiz taksit avanslarından yararlanabilecek.

Diğer Bankaların Faizsiz Avans Fırsatları

İş Bankası’nın da benzer bir kampanyayla müşteri çekmeyi hedeflediği öğrenildi. İşCep aracılığıyla müşteriler 20.000 TL’ye kadar %0 faiz oranıyla nakit avans imkanından yararlanabiliyor. Ayrıca Maximum Kart kullanıcıları ise, her ay 10.000 TL’nin üzerinde MaxiPuan toplama imkanına da sahip oluyor.

Garanti BBVA’dan Yeni Teklif

Garanti BBVA tarafından müşterilerine 10.000 TL’ye kadar faizsiz kredi ile 15.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans imkânı sunuyor. Bu teklifler yeni müşteriler çekmek için ideal bir fırsat sağlar.

Bu promosyonlar özellikle nakit ihtiyacı olan kişiler için büyük fırsatlar sunuyor. Bankaların sunduğu bu kazançlı teklifler, müşterilerin her alanda finansal ihtiyaçlarını karşılamaları için oldukça uygun.

Kaynak: Diyarbakır Söz