1 haftalık başhekim istifa etti!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden kısa süre önce, Diyarbakır Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Cengiz Demir istifa etti.

Haberler 13.02.2018 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Salk Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde ok bir istifa yaand. Ksa bir süre önce Van Yüzüncü Yl Üniversitesinden Diyarbakra gelen Hemotoloji Uzman Prof. Dr. Cengiz Demir atand bahekimlik görevinde bir haftasn doldurmadan, dün istifa etti. Demir istifasyla ilgili herhangi bir açklama yapmad.

BR HAFTA DAYANABLD

Yolsuzluk, usulsüzlük ve keyfi uygulamalarla skça kamuoyunun gündemine gelen Diyarbakr Salk Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi, bu kez bir haftalk bahekim isitfasyla, gündem oldu. Bir yldan buyanadr geçici görevlendirmelerle yönetilen Üçkuyular semtindeki hastaneye geçtiimiz hafta Van Yüzüncü Yl Üniversitesi Hemotoloji Ana Bilim Dal Öretim Üyesi Hematoloji Uzman Prof. Dr. Cengiz Demir atand.

DEMRDEN SÖZLÜ STFA

Salk Müdürü Pratisyen Dr. Sait Avar ile birlikte hastaneye giderek, göreve balayan Demir henüz personelleriyle oturaca makamn neresi olacan belirleyemeden dün ok bir kararla istifa etti.

l Salk Müdürü Avara sözlü olarak istifasn ileten Demirin resmi bavuru yapaca ifade edilirken, istifa ile ilgili herhangi bir açklama yaplmad.

Gözler Demirin ok istifa kararnn gerekçesine çevrilirken, 1 yldan bu yana bahekimsiz olan Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine kimin atanaca merak konusu oldu.

Ana Sayfaya Git