10 aydır arıyorum

Oturma eylemine Dicle Üniversitesi'nde okuyan ve 10 aydır haber alamadığı oğlu için Ordu'dan gelen aile de katıldı. Anne Latife Ödümlü "Kapı kapı dolaştım oğlumu bulamadım. İki sefer bu binaya geldim. 'Çocuğumu siz götürdünüz' dedim. Onlar, 'Biz götürmedik' dediler. Bu anneleri televizyonda gördüm. Ben de geldim. On aydır oğlumdan hiçbir haber alamıyorum" diyerek feryat etti.

Haberler 11.09.2019 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklar daa kaçrlan Diyarbakr annelerinin, HDP il binas önünde balatt oturma eylemine Dicle Üniversitesinde okuyan ve 10 aydr haber alamad olu için Ordudan gelen aile de katld. Anne Latife Ödümlü de çocuunun daa kaçrlmasnda HDPnin arac olduunu iddia ederek, oturma eylemine katld.

Anne Latife Ödümlü, gazetecilere yapt açklamada, Dicle Üniversitesi (DÜ) Kimya Bölümünde okuyan ve on aydr haber alamad olu Özgür (23) için Ordudan gelerek oturma eylemine katldn belirterek, olunun üç arkadayla kandrldn ve terör örgütüne katldn söyledi.

OLUMU ARIYORUM

Olunu bulmak için kap kap dolatn dile getiren Ödümlü, öyle konutu: Telefonla aradm cevap vermedi. Buraya geldim, yurt dna gittim. Kap kap dolatm, olumu bulamadm. ki sefer bu binaya geldim. çocuumu siz götürdünüz. dedim. Onlar, Biz götürmedik dedi. Onu götüren oförü buldum. Irak snr kapsna kadar götürdüünü söyledi. Ben de Kuzey Iraka üç defa gittim. Mahmura gittim. Onu bulamadm. çocuumun arkadalar da kayp, onlar da gitmi. Bu anneleri televizyonda gördüm. Ben de geldim. On aydr olumdan hiçbir haber alamyorum.

Ana Sayfaya Git