19 ALBAY'A EMEKLİLİK!

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Kalkan ile bir korgeneral, bir tuğgeneral ve 19 albayın emekliliğe sevk edilmelerine ilişkin İçişleri Bakanlığı kararı Resmi Gazete'de yer aldı

Haberler 24.09.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Jandarma Genel Komutanlna bal iki korgeneral, bir tugeneral ve 19 albayn emeklilie sevk edilmeleriyle ilgili çileri Bakanl karar Resmi Gazetede yaymland.

Buna göre, Jandarma Genel Komutan Yardmcs Korgeneral Ata Kalkan ile daha önce Jandarma Genel Komutanl emrine atanan Korgeneral Ali Lapanta ve Tugeneral Veli Turan, 1 Ekim tarihi itibaryla emeklilie sevk edildi.

EMEKLYE SEVK EDLDLER

Jandarma Kurmay Albaylar Güven aban, Kahraman Dikmen ve Taner Büyükgöz, Jandarma Albaylar Osman Topba, Mustafa çelik, Özcan Kaplan, Hüseyin Kanat, Zafer Durukan, Hüseyin imek, Mustafa Kemal Timurolu, Fatih Üstünda, Uur Pamukçu, Levent çinko, Eyüp Akta, Hakan Demirörs, Tümay Özgür ve Erol Egesoy, Jandarma Pilot Albay Tuncay Köse ile Jandarma Maliye Albay Yldray Dinçin de ayn tarih itibaryla emeklilie sevki kararlatrld.

Söz konusu karar, olaanüstü hal kapsamnda hazrlanan 694 sayl Kanun Hükmünde Kararname ile deitirilen 2803 sayl Jandarma Tekilat, Görev ve Yetkileri Kanununun 13üncü maddesine göre alnd.

Ana Sayfaya Git