"2 yıldır bozuk olan yolların yapılmasını istiyoruz"

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki bir cadde yapılan çalışmaların 2 yıldır bitirilemediğini belirten vatandaşlar, bu durumun kendilerini mağdur ettiğini belirterek yetkililere seslendi.

Haberler 25.03.2018 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Balar ilçesi Baclar Mahallesi engal Caddesinde yol yapm çalmalarnn 2 yldr bitirilemediini belirten esnaf ve vatandalar, bu durumun kendilerini madur ettiini belirterek yetkililere seslendi

Yollarnn mucurlu oluu ve oluan tozdan dolay büyük sknt çektiklerini belirten vatandalar, caddeni bir an önce bitirilmesi istediler.

BTRLMEYEN YOL çLES

Bir buçuk yldr cadde üzerinde esnaflk yaptn belirten Mehmet Bozda, Kn özellikle yamur yad zaman yerler hepsi göl gibi oluyor. Geçenlerde BMERe bavuru yaptk. Yolla alakal görselleri de gönderdik. Onlar da sorunu Valilie ilettiler. Valilik de Büyükehir Belediyesine iletti. Arkadalar düzeltmeye geldiler yalnz geldikleri zaman yanlarnda hiç mucur yoktu. Sadece yan taraftan malzemeyi alp buraya dolgu yaptlar. Bu sefer yan taraf batt. Malzeme niye getirmediniz, diye sorduumuz da malzeme elimizde kalmad dediler. Özellikle vatanda, i yerimize gedii zaman temizlik yok diye yaknyor. Yol bozuk, araçlar da yol bozuk olduu için mucurlu yolu tercih ediyorlar. Bundan kaynakl kimse balkonuna elbise seremiyor. Her gün balkonunu ykayan vatandalar var. Burann ihalesi yaplm fakat yetkililer çok geç hareket ediyor. Veya taeron firma çok geç hareket ediyor. Bir an önce bu yolun yaplmasn, bu maduriyetin giderilmesini talep ediyorum. dedi.

KIIN çAMUR, YAZIN TOZ

Bircan Bakan isimli esnaf da yolun bozuk olmas nedeniyle müteri kaybettiklerini söyledi. Bircan, Kn çamur, yazn da toz duman oluyor. Belediye su dökme çalmas yapyor ama fayda etmiyor. Tek skntmz yol sknts. Bir an önce burann yaplmas istiyoruz. Ayrca kaldrm sorunumuz var. Yollar yaplrsa kaldrm da büyük ihtimalle yaplacaktr. ki yldr bu rezillii çekiyoruz. Esnaf olarak sknt yayoruz. ifadelerini kulland. Ahmet enyör de yetkililere seslenerek yolun bir an önce bitirilmesini istedi.

Ana Sayfaya Git