30 Haziran korona tablosu! Yeni korona Vaka sayısı 30 haziran ölü sayısı ürkütücü yeni pik mi gelecek?

30 Hazira korona tablosu şimdiden meakla araştırılıyor. Her gün akşam adet haline gelen, insanı ürküten azaldığında sevindiren, ölü sayısına üzülen vatandaş, korona tablosu ile yatıp korona tablosu ile kalkar oldu. Hayatı adeta kabusa çeviren korona virüs pandemisiazalma sürecinde 1 Haziran itibari ile normalleşme sürcine girilmiş ve akabinde korona talosunda dikey bir artış olmuştu. Bu durum gün gün süregelirken, 30 haziran korona tablosunda durum ne? 30 Haziran korona tablosu 30 haziran vaka sayısı gibi aramaalr akşam 20.00 20.30 arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanacak? Merakla her gün beklenen korona talosunda 30 Haziran korona tablosunda durum ne? Sonbaharda tekrae bir pik yaşayacağımızı öngören uzmanlar maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunda herkese uyarıda bulunmakta.. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya adresi ve Sağlık Bakanı resmi internet sitesinde gün gün paylaşılan korona talosu detayları 30 haziran korona tablosu detayları henüz açıklanmadı. Koronavirüs risk kat sayısı hakk

Haberler 30.06.2020 - 18:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

30 Hazira korona tablosu imdiden meakla aratrlyor. Her gün akam adet haline gelen, insan ürküten azaldnda sevindiren, ölü saysna üzülen vatanda, korona tablosu ile yatp korona tablosu ile kalkar oldu. Hayat adeta kabusa çeviren korona virüs pandemisiazalma sürecinde 1 Haziran itibari ile normalleme sürcine girilmi ve akabinde korona talosunda dikey bir art olmutu. Bu durum gün gün süregelirken, 30 haziran korona tablosunda durum ne? 30 Haziran korona tablosu 30 haziran vaka says gibi aramaalr akam 20.00 20.30 arasnda Salk Bakan Fahrettin Koca tarafndan açklanacak? Merakla her gün beklenen korona talosunda 30 Haziran korona tablosunda durum ne? Sonbaharda tekrae bir pik yaayacamz öngören uzmanlar maske kullanm ve sosyal mesafe konusunda herkese uyarda bulunmakta..

Salk Bakan Fahrettin Kocann sosyal medya adresi ve Salk Bakan resmi internet sitesinde gün gün paylalan korona talosu detaylar 30 haziran korona tablosu detaylar henüz açklanmad.

Koronavirüs risk kat says hakknda ürkütücü gelimeler yaansa da temizlie verilen önem, sosyal mesafe ve maske kullanm ile birlikte bu durumun biteceini öngörmek istiyoruz.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgnnda dünya genelindeki vaka says 10 milyon 335 bini geçerken, 506 bin kii hayatn kaybetti, 5 milyon 609 bin kii ise iyileti.

Salgndan en fazla etkilenen ABDde virüs bulaanlarn says 2 milyon 655 bini geçerken, can kayb 128 bin 500e, iyileen says da 1 milyon 99 bine ulat.

ABDde Kovid-19 salgnna kar shhi maske taklmasn zorunlu klmayan 16 eyalette, yeni vaka saylar son 2 haftada yüzde 84 artt.

New York Valisi Andrew Cuomo, baz eyaletlerdeki vaka artlar nedeniyle New Yorkta gelecek hafta açlmas planlanan alveri merkezleri ve restoranlarn iç mekan kullanm sürecini yavalatmay düündüklerini belirtti.

CORONA VRÜSTE SON DURUM
Salk Bakan Fahrettin Koca, günlük koronavirüs tablosunu açklad. Bakan Koca, açklamasnda tedbirlere yeterli olunmadnn altn çizerek, yeni vaka saysnn dünkünden 18 fazla olduunu ifade etti. te, Bakan Kocann açklamalar

Vaka saymz dünkünden 18, bugün iyileenlerdense 160 fazla. Yatrlarak tedavi edilenlerle yeni taburcu edilen hastalarn says dengede. Youn bakmdaki art olaan düzeyde. Vaka saylarn azaltmada yeterince kararl, tedbirlerde dikkatli deiliz.

30 HAZRAN KORONA TABLOSU

Ana Sayfaya Git