İğrençlik!

Ergani'de, Engelli olarak Devlet hastanesinde çalışan bir genç, hastane çalışanı iki kişi tarafından, defalarca tecevüz edildiği öne sürüldü.

Haberler 29.06.2017 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Günün en irenç haberi dün Ergani ilçesinden geldi. Ergani Devlet Hastanesinde temizlik ilerinde çalan engelli bir genç, biri hastane çalan iki kii tarafndan defalarca tecavüze urad ortaya çkt. renç tecavüz skandalyla ilgili bir kii tutuklanrken, bir kii de artl serbest brakld.

Ergani Devlet Hastanesinde bir süredir Temizlik personeli olarak çalan 26 yandaki D.S. isimli engelli genç, ayn hastanede çalan ve kimlikleri gizli tutulan iki kii tarafndan defalarca tecavüze urad iddia edildi.

ENGELL GENCE TECAVÜZ

D.Snin üpheli hareketleri üzerine olay örenen Aile fertleri, irenç durumu polise ihbar ederek, ikayette bulundu. lçe Emniyet müdürlüü aileden gelen ikayet üzerine, hastane çalan ve arkada olan kiileri gözaltna ald.

lk ifadelerinde suçlamalar red eden kiiyler, nöbetci savcla sevk edildi. Savclkta ifadeleri alnan ahslar tutuklama istemiyle mahkemeye çkarld. Hastane çalan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, dier zanl adli kontrol art ile serbest brakld. Polisin tecavüz olayyla ilgili soruturmas kapsaml devam ederken, tecavüz olaynn Ergani Devlet hastanesindeki mahkumlar kouunda yaand belirtildi. Hastane yönetimi konuya ilikin herhangi bir açklama yapmamas ise dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git