İdlib'de elde ettiğimiz başarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İdlib'de elde ettiğimiz insani ve stratejik başarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı. Anamuhalefet bu konuda bir söz edebildi mi? Etmez." dedi.

Haberler 13.10.2018 - 15:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Kayseride Cumhuriyet Meydanndaki Toplu Açl Töreninde konuuyor.

Erdoan, dlibde elde ettiimiz insani ve stratejik baardan dolay tüm dünya bizi kutlad. Anamuhalefet bu konuda bir söz edebildi mi? Etmez. Son 17 yldr ülkemizdeki anamuhalefet partisinin en büyük baars, Her evden bir oy diyerek bölücü örgütün güdümündeki partiyi Meclise sokmak. ifadelerini kulland.

Belediye bakanl adaylk sürecine deinen Cumhurbakan Erdoan: Eer teröre bulam olanlardan kalkp da belediye bakan aday yapanlar çkacak olursa bilsinler ki u anda kayyum atanan yerlerdeki ilkemiz neyse, ayn ilkeyi Türk hukuk sisteminde ileteceiz. dedi.

CHPnin Bankasndaki hissesi hazineye devredilecek

Cumhurbakan Erdoan CHPnin Bankasndaki hissesine ilikin, nallah Meclisten bunu çkaracaz ve bu hissenin Türkiye Cumhuriyeti hazinesine devrini salayacaz. açklamasnda bulundu.

CHP Genel Bakan Kemal Klçdaroluna açt tazminat davalarna da deinen Erdoan, Merak ediyorum, hani Klçdaroluna davalar açtm ya, kazandm davalarda acaba ödenen paralar Klçdarolu kendi cebinden mi ödedi yoksa CHPnin kasasndan m ödüyor? Bunu da merak ediyorum ve açklamaya davet ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git