İlkokula EYP’li saldırı

Diyarbakır’ın Benusen Mahallesi’nde bir okula kimliği belirsiz kişi veya kişilerce El Yapımı Patlayıcı (EYP) ile saldırı yapıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Haberler 03.12.2017 - 12:05 Son Güncelleme : 03.12.2017 - 13:23

DYARBAKIR - Diyarbakrn Benusen Mahallesinde bir okula kimlii belirsiz kii veya kiilerce El Yapm Patlayc (EYP) ile saldr yapld. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, saldrganlarn yakalanmas için çalma balatt.

BEN-U SENDEK OKUL

Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesi Benusen Mahallesinde bulunan ilkokula EYPli saldr yapld. Olay, dün saat 15.15 sularnda 208 sokakta yer alan Turgut Özal lkokulunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimlii belirsiz kii veya kiilerce okula bir adet EYP atld. Bahçe duvarnn hemen önüne düen EYP, büyük bir iddetle patlad. Patlamada ölen veya yaralanan olmazken, saldrgan ara sokaklardan kaçarak izini kaybettirdi. Ksa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine alarak incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruturma balatlrken, saldry gerçekletirenlerin yakalanmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git