İmamoğlu'ndan küfür açıklaması! 'O konu boş bir konu'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, İBB Meclisi'ndeki küfür gerginliği ile ilgili bir soruya, "O konu boş bir konu. Mahkemeye verdi arkadaş. Biz çok samimi bir konuşma yaptık. Ama bunu çıkıp ifade bir cümle ile ifade biçimini gördüm zaten. Şu an mahkeme süreci var. Orada gerekeni söyleriz" şeklinde cevapladı.

Haberler 13.02.2020 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BB Bakan Ekrem mamolu, stanbul Planlama Ajansnn tantm toplants öncesinde basn mensuplarnn sorularn yantlad.

Cumhurbakann Recep Tayyip Erdoann açklamalarnn sorulmas üzerine mamolu, Ben stanbul Büyükehir Belediye Bakan olarak tüm samimi duygularmla mektup yazarak, kendisine mesajlar ileten kii olarak ben tüm samimi ifadelerimi geri çekiyorum. Gerek kalmad dedi. mamolu, Ben bu tutumumu geri çekiyorum. Tabi ki randevu talebini de çekiyorum. Zaten bir anlam yok. diye konutu.

O KONU BO BR KONU

mamolu, stanbul Büyükehir Belediyesi Meclisindeki küfür iddialar ile ilgili, O konu bo bir konu. Mahkemeye verdi arkada. Biz çok samimi bir konuma yaptk. Ama bunu çkp ifade bir cümle ile ifade biçimini gördüm zaten. u an mahkeme süreci var. Orada gerekeni söyleriz dedi.

ADALARDAK ATLAR BUGÜN çADIRLARA ALINIYOR

Adalarda belediye bünyesindeki atlara iyi baklmad iddialar hakknda açklamalarda bulunan Ekrem mamolu, Ben bilgi sahibi deildim ama arkadam imdi verdi. Bu atlar Adalarda babo bulunup bize getirilen atlar. Yeni atlar da gelecei için çadrlar kuruluyor. Bu atlar da o çadrlara alnacak. Arkadalar görüntüleri atlarn ölmek üzereyken bize geldiini, çok iyi bakldklarn ve direkt veterinerlerin ilgilendiklerini söylediler. Bugün de çadra geçecekler. Bu anlamda beslenmesi ile ilgili yonca ile beslendiini arkadalarm yazdlar dedi.

Ana Sayfaya Git