İntihara kalkıştı!

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde, henüz iki aylıkken bir ihmal sonucu yüzü yanan M.S, önceki gün girdiği bunalım sonucu bir şişe hap içerek intihara kalkıştı.

Haberler 05.05.2018 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnar ilçesi Karasungur Mahallesine bal Karatepe mezrasnda yaayan M.S, 1995 ylnda henüz iki aylkken, hayatnn her döneminde izlerini yüzünde tayaca bir olay yaad. Ailesiyle birlikte yaylaya çkan M.S, beikte uyurken ailesinin yanna brakt gaz lambas bir anda yere düerek yangna neden oldu. M.Snin uyuduu beiin üstündeki naylon tülbent de alev ald. Alev alan tülbentten inen parçalar M.Sinin yüzünü tamamen yakt. Henüz bebekken bandan geçen kötü olayn etkisini 7 yana kadar tam kavrayamayan M.S için hayatnn en zor günleri okula yazlmakla balad. Köy yerinde, okula gittii ilk gün örencilerin korkup yanna gelmemesiyle ok yaayan M.Snin okul hayat çok ksa sürdü. Arkadalarnn yanna gelmesi için oyuncaklarn kendileri ile paylaan M.S, her seferinde karlat olumsuzluklar nedeniyle birinci ayn sonunda okuldan ayrld. Artk sadece dört duvar arasnda kalan M.S için hayatnn sonraki dönemleri de zorluklar içinde geçmeye devam etti.

ntihar etti, youn bakma kaldrld

Geçtiimiz günlerde, tüm cesaretini toplayarak kameralar karsna geçen M.S, babasnn maddi imkannn olmadn belirterek ameliyat olmas için yardma ihtiyaç duyduklarn söylemiti. Ayn röportajda biri yardm etmezse ben artk bu durumda kalrm. Yaamak haram bana, bu durumda kalacam yerde öleyim daha iyi ifadelerini kullanan M.S, dün akam girdii bunalm sonucu bir ie hap yutarak intihara kalkt. Ailenin haber vermesi ile köye giden ambulansla Diyarbakra getirilen M.S, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi youn bakm servisine akld.

Kzm öldükten sonra gelen yardmlar ne yapaym

Kznn intihar ile ilgili konuan baba R.S, kzyla beraber bütün cesaretlerini toplayarak yardm edilmesi umuduyla televizyonlara çktklarn söyledi. Baba R.S, Biz bütün cesaretimizi toplayarak televizyonlara çkmak istedik, belki halimizi gören birileri çkar da yardm eder diye. Bize sahip çksnlar diye bunu yaptk. Bir yardm gelmeden, kimse bizi dinlemedi, kzm da bunu gururuna yediremedi intihara kalkt. u an hastanede youn bakmda, 24 saattir tedavi görüyor. Röportaj yaptktan sonra bize yardm gelmediini bouna televizyonlara çktmz bana söylüyordu. Umudumuz yoktur diyerek haplar içerek intihara kalkt. Kzm öldükten sonra gelen yardmlar ben ne yapaym. Kzm öldükten sonra bana yardm edilsin istemiyorum, kzm saken elimizden tutulmasn istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git