"Şırnak'ı kazanmak Türkiye için muazzam bir anlam ifade ediyor"

"Şırnak'ı kazanmak Türkiye için muazzam bir anlam ifade ediyor. Sembolik olarak da uygulama açısından da. Eminim ki çok iyi örnek teşkil edecek"

Haberler 01.04.2019 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Grup Bakanvekili Özlem Zengin, rnak kazanmak Türkiye için muazzam bir anlam ifade ediyor. Sembolik olarak da uygulama açsndan da. Eminim ki çok iyi örnek tekil edecek. dedi.

Tokat Belediye Bakanlna, kesin olmayan sonuçlara göre AK Partinin aday Eyüp Erolu seçildi.

Zengin, partisince Cumhuriyet Meydannda düzenlenen kutlama programna katld. Kentte AK Partinin adaynn kazanmasnn ardndan havai fiek gösterisi ile araç konvoyu düzenlendi.

Kutlama programnn ardndan meydanda gazetecilere açklamalarda bulunan Zengin, seçim sonuçlarna göre okunacak çok ey olduunu söyledi.

En büyük kazanann Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan olduunu, çünkü seçimlerde en çok onun çaltn vurgulayan Zengin, Cumhur ttifaknn baarl olduunu görüyoruz. HDP açsndan baktmzda, siyaset yapmak ekli olarak milletin verdii mesaj muhalefetin de iyi okumas lazm. Böyle bakldnda AK Parti ve Cumhurbakanl kartl üzerinde oluan tabloda mükemmel baaryla çktmz düünüyorum. ifadelerini kulland.

rnak kazanmalarnn kendisi için önemli olduunu vurgulayan Zengin, öyle konutu:

Birkaç defa rnaka gittim. Üniversiteye konumaya gittim. çok büyük bir baar. Sonuçta bölgedeki insanmz terörle birebir temas içinde olan, can yanan, evinden olan, hendekler kazlan insanlarmz baka bir tercih ortaya koydu. rnak kazanmak Türkiye için muazzam bir anlam ifade ediyor. Sembolik olarak da uygulama açsndan da. Eminim ki çok iyi örnek tekil edecek. Türkiye için bir umut olarak görüyorum. Hamdolsun.

Eyüp Erolu da kendisini yeniden Belediye Bakanl görevine layk gören tüm Tokatllara teekkür etti.

Kutlamaya AK Parti Tokat milletvekilleri Yusuf Beyazt ve Mustafa Arslan, AK Parti Tokat l Bakan Metin Polat ile vatandalar katld.

Erolu, 2014 yerel seçimlerinde de 41 bin 390 seçmenin oyunu alarak yüzde 52,02 ile Belediye Bakanlna seçilmiti.

Ana Sayfaya Git