Şırnak'ta 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Beytüşşebap ilçesi kırsalında insansız hava araçlarıyla tespit edilen 4 terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Haberler 12.08.2018 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Beytüebap ilçesinde düzenlenen operasyonda 4 PKKl terörist etkisiz hale getirildi.

Beytüebap ilçesi Dönmezler mevkisinde bu sabah terör örgütü PKKya yönelik insansz hava arac (HA) ile yürütülen çalmalarda 4 terörist tespit edildi.

Söz konusu bölgede gerçekletirilen hava harekatnda 4 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyon sürdürülüyor.

KARADAN SIKITIRILAN TERÖRSTLER HAVA HAREKATIYLA VURULDU

Hava harekatyla 4 teröristin etkisiz hale getirildii operasyona ilikin ayrntlar da ortaya çkt.

Güvenlik kaynaklarndan alnan bilgiye göre, teröristleri iz takibinin yan sra insansz hava araçlaryla da adm adm takip eden güvenlik güçleri, söz konusu bölgede yürüttükleri koordineli çalmalar sonucunda iki farkl noktada 4 terörist olduunu belirledi.

Karadan szdrlan birliklerin operasyonlaryla hareket edemez hale getirilen teröristler, düzenlenen hava harekatyla etkisiz hale getirildi.

Bölgede yaplan arama tarama faaliyetlerinde teröristlere ait M-16 ve AK-47 model hafif silahlar ele geçirildi.

Güvenlik kaynaklarnca, yürütülen operasyonlar karsnda bölücü terör örgütü PKK mensuplarnn çkmaza girdiklerinin, telsiz konumalarna yansd bildirildi.

Bir yandan terör örgütüne yönelik operasyonlar aralksz devam ederken dier yandan ölmekten baka hiçbir seçenei bulunmayan beyinleri ykanm teröristlere, sonu olmayan bu yoldan dönmeleri ve normal bir yaama sahip olmalar için teslim olmalar yönünde çarlar yapld belirtildi.

Ana Sayfaya Git