Şehide son görev!

Şanlıurfa'da JÖH timini taşıyan midibüsün tır ile çarpışması sonucu şehit olan Uzman Çavuş İsmail Türk'ün cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

Haberler 07.10.2019 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Birecik ilçesinde Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlna bal JÖH timini tayan midibüsün tr ile çarpmas sonucu ehit olan Uzman çavu smail Türk, Tokatta son yolculuuna uurland.

anlurfadan askeri uçakla Tokata getirilen 26 yandaki ehit Türkün naa, Almus ilçesi Ormandibi köyündeki babaevine götürülerek helallik alnd.

ehidin cenazesi daha sonra köy meydanna getirildi. ehidin 4 aylk hamile ei Kezban ile babas Mustafa, annesi Semiha Türk ve 6 kardei gözya döktü.

TOKATTA TOPRAA VERLD

Tokat Müftüsü Ömer Faruk Bilgilinin kldrd cenaze namaznn ardndan bir süre askerlerin omzunda tanan ehidin naa, köy mezarlnda topraa verildi.

Cenaze törenine, ehidin ailesi ve yaknlarnn yan sra Tokat Valisi Ozan Balc, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Giresun Jandarma Bölge Komutan Tugeneral Hasan Koçyiit, kamu kurum ve kurulularnn temsilcileri ile vatandalar katld.

anlurfann Birecik ilçesi Talhöyük mevkisinde dün Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlna bal JÖH timini tayan midibüsün tr ile çarpmas sonucu 15 asker yaralanm, Uzman çavu smail Türk kurtarlamamt.

Ana Sayfaya Git