83. Haftada Elçi anılıyor!

Baro Başkanı Tahir Elçi'nin katledilişinin 83. haftasında baro yönetim kurulu tarafından anıldı.

Haberler 01.07.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur ilçesinde katedilen Diyarbakr Barosu eski Bakan Tahir Elçi için her hafta cuma günleri düzenlenen anma etkinliinin 83. haftasnda yine anld.

Adliye Saray önünde her hafta yaplmas kararlatrlan anma etkinliinde konuan Baro Bakan Yardmcs Av. Velat Alan unlar söyledi.

19 ay oldu 83 hafta geçti ama ne yazk ki bu cinayet aydnlatlmad. Gündüz ortas kameralarn önünde ilenen bu cinayet bir buçuk yl akn süredir 19 aydr ne yazk ki aydnlatlamad. Failler bulunamad Soruturma dosyas bir nihayete bir sonuca erdirilemedi.

ADALET STYORUZ

Buradan tekrar seslenmek istiyoruz, Diyarbakr Barosu Tahir Elçi için adalet istiyor. Adaletin tecelli etmesini istiyor ve bu cinayetin aydnlatlmasn istiyor. Bizler bundan sonra da adalet araymzdan vazgeçmeyeceiz. Her hafta burada olacaz. Dileimiz ve temennimiz bir an önce bu olayn aydnlatlmas ve faillerin ortaya çkarlmasdr. Bundan sonraki süreçte de yetkilerin bu konuda daha fazla hassasiyet göstereceine inanyoruz. Adalet araymz bundan sonra da devam edecektir. Her hafta olduu gibi bu hafta da buradayz ve bundan sonra da burada olacaz.

Ana Sayfaya Git