Acı görüntü...

Elazığ'da meydana gelen depremde yaşamını yitiren 5'i aynı aileden 9 kişi son yolculuğuna uğurlandı. İki kardeşin cenazeleri, tek tabuta konuldu.

Haberler 27.01.2020 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda meydana gelen 6,8 büyüklüündeki depremde hayatn kaybeden 5 kiilik aile için cenaze töreni düzenlendi. Depremde hayatn kaybeden ayn aileden 5 ki Aye Arifolu, Mehmet Arifolu, Halime Arslan, Miraç Ali Arslan ve Rüya Arslan son yolculuklarna uurland. 2 kardein cenazeleri ise küçük olduklarndan dolay tek tabutta yer ald.

Depremde yklan binann enkaznda kalarak hayatn kaybeden 5 kiilik aile son yolculuuna uurlanyor. Cenazeleri ayn tabutta camiye getirilen iki kardein babalar güçlükle ayakta durdu.

Sivrice ilçesi merkezli depremde Elaz kent merkezindeki Mustafa Paa Mahallesinde iki bina çökmütü. Yklan 5 katl binalardan birinde ikamet eden dedeleri Mehmet ve anneanneleri Aie Arifolunu ziyarete gelen çocuklar ve anneleri hayatn kaybetmiti. Enkazdan cansz bedenleri çkartlan dede Mehmet, anneanne Aie Arifolu, kzlar Halime ile onun çocuklar Miraç Ali ve Rüya Aslann cenazeleri, son yolculuklarna uurlanmak üzere ayn mahallede bulunan Kla Camiine getirildi. ki kardein cenazeleri ayn tabuta konuldu. Depremde eini, çocuklarn ve einin ailesini kaybeden babann cenaze töreninde güçlükle ayakta durduu gözlendi.

GELNYLE BRLKTE SON YOLCULUKLARINA UURLANDILAR

Elazda meydana gelen depremde yaamn yitiren Müzeyyen ile gelini Zehra Ayken, son yolculuuna uurland.

Hac Fethi Camisinde düzenlenen cenaze törenine, Ayken ailesi ve yaknlar, çevre ehircilik Bakan Murat Kurum ile çok sayda vatanda katld.

4 K SON YOLCULUUNA UURLANDI

Bu arada depremde hayatn kaydeden Müzeyyen Ayken ve Zehra Ayken, Hac Fethi Camisi, Hüseyin Yldz ile Onur Yldz ise Erba köyünde düzenlenen cenaze töreninin ardndan gözyalar arasnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git