Adalar'a yasak ne zaman kalkacak? - Adalar'a giriş çıkışlar düzenlendi

Adalara yasak ne zaman kalkacak sorusu normalleşme sürecine girmeye hazırlandığımız 1 Haziran'dan itibaren çok merak edilmekte. Covid salgını sonrası adeta kabusa dönen hayat kısıtlamaalrı yavaş yavaş normale dönmeye başlamakta. Peki 1 Haziran'da başalayacak olan kimi yasakların sonlanacağı kurallar, Adalara yasak ne zaman kalkacak? sorusunu da beraberinde getirdi. İşte Kabine toplanısı sonrasında Adalar hakkında flaş gelişmeler.

Haberler 30.05.2020 - 18:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalara yasak ne zaman kalkacak sorusu normalleme sürecine girmeye hazrlandmz 1 Haziran’dan itibaren çok merak edilmekte. Covid salgn sonras adeta kabusa dönen hayat kstlamaalr yava yava normale dönmeye balamakta. Peki 1 Haziran’da balayacak olan kimi yasaklarn sonlanaca kurallar, Adalara yasak ne zaman kalkacak? sorusunu da beraberinde getirdi. te Kabine toplans sonrasnda Adalara yasak ne zaman kalkacak sorusu hakknda fla gelimeler.

Adalar Kaymakaml’ndan konu ile ilgili yaplan açklamada, Koronavirüsle mücadele kapsamnda Adalar lçe Hfzshha Kurulu2nun 22.04.2020 tarih ve 2020/05 sayl karar ile, Adalar ilçesine yaplacak tüm giri ve çklarn 26.04.2020 Pazar günü saat24.00 ile 31.05.2020 Pazar günü 24.00 arasndaki süre için belirli istisnalar hariç olmak üzere geçici olarak durdurulmasna karar verilmiti.

Bu kapsamda Adalar ilçesine giri ve çkn geçici olarak snrlanmasna

Adalar içesindeki oteli motel, kamp, kulüp, sosyal tesis gibi konaklama yerlerinin bu süre zarfnda faaliyette bulunmamasna

Adalar ilçesi snrlar içerisinde özel tekne ile seyir yaplmasnn yasaklanmasna

Adalar kamu kurumlarnda uygulanan esnek çalma uygulamalarna ilikin tedbirler 31 Mays Pazar günü 24.00 itibar ile sona erecektir. Kamuoyuna sayg ile duyurulur. denildi.

Ana Sayfaya Git