A'dan Z'ye dezenfekte!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı vatandaşların dinlenme, çocukların oyun alanı olarak yoğun şekilde kullandıkları parkları Dünya Sağlık Örgütü onaylı ve doğaya zarar vermeyen ilaçlarla dezenfekte ediyor.

Haberler 26.03.2020 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Koronavirüs (Covid-19) salgnna kar dezenfekte çalmalarna ara vermeden devam eden Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, kentteki parklar dezenfekte etmeyi sürdürüyor. Park Bahçe ve Yeil Alanlar Daire Bakanl, bünyesinde ilaçlama ekibi kurarak Yeniehir, Kayapnar, Balar ve Sur ilçesinde yer alan parklarda dezenfekte çalmas balatt. Dezenfekte ileminden önce oluturulan temizlik ekipleri salgnn bulama riskinin fazla olduu ve uzun süre yaama ans bulduu yüzeyleri titizlikle temizliyor. Yaplan temizlik ileminin ardndan özel kyafetler giyen ekipler, park alanlarnda bulunan kamelyalar, yürüyü yollar, banklar ve çocuklarn skça kulland oyun gruplarnda dezenfekte ilemini gerçekletiriyor.

PARKLARDA DEZENFEKTE çALIMALARI DEVAM EDECEK

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, halk saln korumak amacyla vatandalarn dinlenme ve çocuklarn oyun alan olarak kulland parklarda dezenfekte çalmalarn periyodik olarak sürdürecek. Vatandalar, koronavirüs (Covid-19) salgnna kar, kent genelinde ve parklarda halk saln dikkate alarak yaplan dezenfeksiyon çalmalarndan dolay Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu ve çalmalar yürüten ekiplere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git