Afrin sokakları "canlanıyor"

Zeytin Dalı Harekatı ile teröristlerden temizlenen Afrin merkezinde fırın, berber ve lokantanın da aralarında bulunduğu bazı iş yerleri açılırken halk da sokağa çıkmaya başladı.

Haberler 27.03.2018 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zeytin Dal Harekat ile teröristlerden temizlenen Afrin merkezinde frn, berber ve lokantann da aralarnda bulunduu baz i yerleri açlrken, halk da sokaa çkmaya balad.

Türk Silahl Kuvvetleri tarafndan hudutlarla bölgede güvenlik ve istikrar salamak, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEA mensuplarn etkisiz hale getirmek, dost ve karde bölge halkn terör örgütü üyelerinin bask ve zulmünden kurtarmak için 20 Ocak Cumartesi günü saat 17.00de balatlan Zeytin Dal Harekat sürüyor.

Türk Silahl Kuvvetleri unsurlarnn halkn güvenle evlerine dönüünü salamaya yönelik ilçe merkezindeki çalmalar devam ederken halk da normal yaamlarna dönmeye çalyor.

SOKAKLAR CANLANIYOR

Merkezde caddelerdeki hareketlilik artarken aralarnda frn, berber ve lokantann da bulunduu baz dükkanlar hizmet vermeye balad. Seyyar satclarn da yer almaya balad sokaklarda top oynayan çocuklar, gezen vatandalar dikkati çekti.

lçe merkezinde terör örgütünün izleri de görülüyor. Duvarlarda terör örgütü lehine resimler ve yazlar yer alyor.

Türk Silahl Kuvvetlerinin geceleri devriye gezmeye devam ettii ilçede yardm kurulularnn scak yemek datm da sürüyor.

Mehmetçikin ilçelerinde bulunmasndan büyük mutluluk duyduklarn ifade eden vatandalar, daha önce özgürce sokaa çkamadklarn, teröristlerin zorla gençleri silah altna almak için kaçrdn söyledi.

Ana Sayfaya Git