Ailelere destek!

Şehit yakınları ve gazilerden evlat nöbetindeki ailelere ziyaret

Haberler 21.02.2020 - 11:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmandan gelen Sason ehit ve Gazi Aileleri Yardmlama ve Dayanma Dernei üyeleri ile esnaf ve kanaat önderleri, çocuklarnn terör örgütü PKK mensuplar tarafndan daa kaçrld iddiasyla HDP Diyarbakr il binas önünde oturma eylemi balatan ailelere destek ziyaretinde bulundu.

çocuklarnn terör örgütü PKK mensuplar tarafndan daa kaçrld iddiasyla 3 Eylül 2019da farkl illerden Diyarbakra gelerek HDP l Bakanl önünde oturma eylemi balatan ailelere destek ziyaretleri sürüyor. Son olarak Batmandan gelen Sason ehit ve Gazi Aileleri Yardmlama ve Dayanma Dernei üyeleri, esnaf ve kanaat önderleri evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti. Ziyarette dernek üye ve yöneticileri ile STK temsilcileri, esnaf ve kanaat önderi ailelerle tek tek görüerek kararl durulardan dolay her zaman yanlarndan olduklarn söyledi.

TERÖRLE MÜCADELE SADECE DADA DEL HER YERDE OLMALI

Ziyarette konuan Sason ehit ve Gazi Aileleri Yardmlama ve Dayanma Dernei Bakan Mutalip çelik, asil ve kararl duruu desteklemek için evlat nöbetindeki aileleri ziyaret ettiklerini söyledi. çelik, çünkü siz madursunuz. lkokul çandaki çocuklarnz, anne ve baba efkati ile büyümesi gereken çocuklarnz daa kaçrld. Bu en büyük zulüm ve en büyük hakszlktr. Terörle mücadele sadece dada deil, her yerde olmas lazm. PKK terör örgütü zalimdir, onlar destekleyenlerde zalimdir. Bizim çocuumuzu ehit edecekler, çocuklarmz daa kaçracaklar ve esir alacaklar, anl al bayramza el uzatacaklar ve devletimize kar örgüt kuracaklar bizde susacaz, hayr susmayacaz. O yüzden bu kararl duruumuzu Allahn izniyle göstereceiz. Allah sizden raz olsun çünkü bu PKK terör örgütünün ve onlarn destekçilerinin kirli yüzünü ortaya çkardnz. Onlara destek veren, bu mazlumlar katledip ehit eden ve onlar kaçrlanlar da en az onlar kadar zalimdir. Onlar kadar zulümkardr dedi.

Ziyarete gelenler ailelerle görütükten sonra alandan ayrld.

Ana Sayfaya Git