AK Parti'de Atamalar!

AK Parti Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar merkez ilçe olmak üzere görevden alınan beş ilçe başkanlığına atama yaptı. İlçe Başkanları, yetki belgelerini dün aldı.

Haberler 10.12.2020 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partide, Diyarbakrda görevden alnan ilçe tekilatlarna yönelik atamalarn son hamlesi gerçekletirildi. 3ü merkez be ilçeye atama yapld. Kayapnara Uur Dereli getirildi.

5 LçEYE ATAMA YAPILDI

Uzun bir süre önce Parti Genel Merkezi tarafndan istifalar alnan merkez dahil olmak üzere ilçe tekilat bakanlarna aralklarla gerçekletirilen görevlendirmelerin son halkas önceki gün gerçekletirildi.

Üç aamal elemeden geçirilen ve haftasonu Ankaraya çarlan adaylarla Tekilatlardan sorumlu Genel Bakan Yardmcs Erkan Kandemir bakanlnda gerçekleen, mülakatlar sonuçlanarak, bo olan merkez Yeniehir, Balar, Kayapnar, Bismil ve Hani ilçe Bakanlklarna, görevlendirme yapld.

YETK BELGES KANDEMRDEN

Dün AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen törende, Kayapnara Uur Delidere, Balara Ahmet Maruf Demir, Yeniehire Nupelda Kaya, Bismile Veysel Yamur, Hani ilçesine ise evket Uçak, lçe Bakan olarak yetkilendirme belgeleri verildi.

KONGRE SÜREC BALIYOR

Tekilatlardan sorumlu Genel Bakan Yardmcs Erkan Kandemirin elinden, yetki belgesi alan bakanlar l Bakan Süleyman Serdar Budak ve l Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya yalnz brakmad. Budak, göreve getirilen ilçe bakanlarna baar dilerken, ksa süre içerisinde ilçe kongrelerini de gerçekletireceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git