Görüş Bildir

AK Parti'de Atamalar!

AK Parti Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar merkez ilçe olmak üzere görevden alınan beş ilçe başkanlığına atama yaptı. İlçe Başkanları, yetki belgelerini dün aldı.

AK Parti'de Atamalar!

AK Parti'de, Diyarbakır'da görevden alınan ilçe teşkilatlarına yönelik atamaların son hamlesi gerçekleştirildi. 3'ü merkez beş ilçeye atama yapıldı. Kayapınar'a Uğur Dereli getirildi.

5 İLÇEYE ATAMA YAPILDI

Uzun bir süre önce Parti Genel Merkezi tarafından istifaları alınan merkez dahil olmak üzere ilçe teşkilat başkanlarına aralıklarla gerçekleştirilen görevlendirmelerin son halkası önceki gün gerçekleştirildi.

Üç aşamalı elemeden geçirilen ve haftasonu Ankara'ya çağrılan adaylarla Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleşen, mülakatlar sonuçlanarak, boş olan merkez Yenişehir, Bağlar, Kayapınar, Bismil ve Hani ilçe Başkanlıklarına, görevlendirme yapıldı.

YETKİ BELGESİ KANDEMİR'DEN

Dün AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen törende, Kayapınar'a Uğur Delidere, Bağlar'a Ahmet Maruf Demir, Yenişehir'e Nupelda Kaya, Bismil'e Veysel Yağmur, Hani ilçesine ise Şevket Uçak, İlçe Başkanı olarak yetkilendirme belgeleri verildi.

KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR

Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in elinden, yetki belgesi alan başkanları İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ve İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya yalnız bırakmadı. Budak, göreve getirilen ilçe başkanlarına başarı dilerken, kısa süre içerisinde ilçe kongrelerini de gerçekleştireceklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi