AK Parti'de 'yargı reformu' toplantısı

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, 'Yargı Reformu ve Strateji Belgesi' olarak bilinen değişiklik taslak metniyle ilgili, AK Partili TBMM Adalet Komisyonu üyeleri ve bazı hukukçu milletvekillerine bilgilendirme yaptı.

Haberler 25.09.2019 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eski Adalet Bakan ve TBMM Anayasa Komisyonu Bakan Bekir Bozda, Yarg Reformu ve Strateji Belgesi taslak metninin muhalefet partileri MHP, CHP ve Y Partiye iletildikten sonra AK Partili TBMM Adalet Komisyonu üyeleri ve baz hukukçu milletvekilleriyle toplant yapt. AK Parti grup yönetim toplant salonunda gerçekleen toplantya, grup bakanvekilleri, AK Partili TBMM Adalet Komisyonu üyeleri, hukukçu milletvekilleri ve Adalet Bakanl bürokratlar katld.

Toplantda, Bekir Bozda, Meclis gündemine tanacak olan yarg paketindeki maddelerin ayrntlarn anlatt. Adalet Bakanl bürokratlar, baz düzenlemelerle ilgili istatistik ve teknik konularda milletvekillerinin sorularna cevap verdiler.

MUHALEFETLE GÖRÜMELER BALAYACAK

AK Parti yönetiminin yarn, muhalefet partilerinin söz konusu taslak metin ile ilgili görülerini alaca bilgisi verildi. Muhalefet partilerinin öneri, eletiri ve itirazlar dorultusunda taslak metinin yeniden deerlendirilecei kaydedildi. AK Parti, yarg paketi ile ilgili sunumlarn yarn da sürdürecek.

Ana Sayfaya Git