AK Parti’li kadınlardan polise moral ziyareti

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları, Polisimin Yanındayım Kampanyası'na destek verdi.

Haberler 16.12.2016 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr Kadn Kollar üyeleri, Polisimin Yanndaym Kampanyasna destek vererek, Diyarbakrdaki polis noktalarn ziyaret etti.

AK Parti l Kadn Kollar Bakan Mukaddes Evsen, yapt açklamada, stanbuldaki hain terör saldrsnda ehit olan polisler için basalnda bulunmak ve görev bandaki polislere moral vermek için ziyaretler gerçekletirdiklerini söyledi.

stanbulda düzenlenen terör saldrsndan sonra millet olarak tek yürek halinde tepki verildiini dile getiren Evsen, Ülkemizin dört bir yannda teröre lanet yad. Karanlk odaklar ülkemizdeki birlik ve beraberliimizden rahatsz oluyor. Milletimizi ve vatanmz hiçbir zaman bölemeyecekler. dedi.

POLSMN YANINDAYIM

Evsen, bu milletin 15 Temmuzda vatanna sahip çkmak için cann feda ettiine iaret ederek, öyle konutu:

Türkiye, 15 Temmuzda bütün dünyaya bir mesaj vermitir. Bu mesaj krmak için her yolu deniyorlar. çok ükür bamzda çok cesur ve kararl olan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan var. Onun kymetini bilmemiz lazm. Böyle bir liderimiz olmasayd, ülkemiz belki Suriyeye dönmütü. Karanlk ve er odaklarnn istedikleri ey de ülkemizi Suriyeye çevirmek ve buradan bütün Ortadouyu yönetmektir.

Ana Sayfaya Git