AK Partili vekil üç defa virüs kaptı

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler mayıs ayında ilk kez virüse yakalandı, temmuz ayında ikinci kez hastalandı. Sonbaharda ise üçüncü defa korona oldu.

Haberler 03.05.2021 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son dönemde adan sonra koronavirüse yakalanan milletvekilleri Grip benzeri semptomlar gösterdiklerini söyledi. Öte yandan, salgnn en anssz isimlerinden biri AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler oldu. Geçen yl salgnn ilk döneminde virüse yakalanan Kiler, temmuz aynda ikinci kez hastaland. Sonbaharda ise üçüncü defa koronavirüs kapt. lk ikisini ayakta ve hafif geçiren Kilerin, üçüncü defa yakaland koronavirüs nedeniyle ar bir hastalk dönemi geçirdii ve 10 gün hastanede kald belirtildi.

REKOR KIRDI

Kilerin bu süreçte ailesinden de birçok kii virüse yakaland, babasn COVID-19 nedeniyle kaybetti. Vahit Kiler, hastalandktan sonra ilk ikisinde vücudunda antikor olumadn, üçüncü kez virüse yakalanmasndan sonra ise vücudunun antikor ürettiinin tespit edildiini ve asn da olduunu söyledi. Dünyada ve Türkiyede bu kadar ksa aralklarla üç kez virüse yakalanan vaka saysnn çok az olduu belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git