AK Partililer de cinayeti kınadı

Eşinin öldürdüğü avukat Müzeyyen'i AK Parti İl Başkanlığı da andı. Olay kınanırken, davanın takipcisi olunacağı bildirildi.

Haberler 23.05.2019 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakanlnca düzenlenen programla boanma sürecinde olduu ei Mesut Iss tarafndan 19 Maysta öldürülen avukat Müzeyyen Boylu anld.

Kayapnar ilçesinde, 19 Mays Pazar günü, boanma aamasnda olduu ei doktor Mesut Iss tarafndan öldürülen Müzeyyen Boylu, AK Parti Diyarbakr l Bakanlnca düzenlenen programla silahla vurulduu yerde anld. l Bakan Süleyman Serdar Budak, kadn kollar üyelerinin katmyla yaplan programda konuan AK Parti l Bakan Yardmcs ve nsan Haklar Bakan Müzeyyen Kaya, Müzeyyen Boylunun daha önce partilerinin il yönetiminde aktif görev aldn belirtti.

OLAYIN TAKPCS OLACAI

Kaya öyle dedi; Avukat Müzeyyen Boylunun 2 çocuunun gözleri önünde katlediliini, AK Parti tekilatlar olarak bir kez daha lanetliyoruz. Sevenlerine, ailesine, bütün yol arkadalarna basal dileklerinde bulunurken, Müzeyyen Boylu davasnda adaletin yerini bulmas, katili, Mesut Issnn en ar cezay almas için davann takipçisi olacamzn bilinmesini istiyoruz. AK Parti tekilatlarmzda icraatlaryla bizleri hepimizi onurlandran rahmetli Müzeyyen Boylu, ayn zamanda bir hak savunucusuydu. Avukatlk mesleinin yan sra kadn haklar savunuculuu konusunda birçok sivil toplum kuruluunda etkili çalmalar yapan arkadamz her zaman saygyla minnetle ve rahmetle anacaz.

Açklamann ardndan Müzeyyen Boylunun öldürüldüü yere karanfil braklp, dua edildi.

Ana Sayfaya Git