Akar: “Sendikalar demokrasinin temel taşıdır”

Türk-İş Bölge Temsilcisi Bahri Zülküf Karakoç ve Türk-İşe Bağlı sendika başkanları AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akarı ziyaret etti.

Haberler 13.01.2018 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziyarette konuan AK Parti l Bakan Muhammed Akar, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann taeron içilerine kadro vererek, çalanlar sevindirdiini belirterek, sendikalarn demokrasinin temel ta olduunu söyledi. Senelerdir Türkiyenin ve çalma hayatnn gündeminde yer alan taeron meselesine radikal bir çözüm ürettiklerini ifade eden Akar, Taeron çalanlarna Hükümetimiz çok ükür kadro veriyor.

DEMOKRASNN TEMEL

AK Parti bugüne kadar olduu gibi bundan sonrada emekçilerimizin aln terinin hakkn vermeye devam edecek. ktidara geldiimiz günden itibaren verdiimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. nallah birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin ve ilimizin gelimesi için çalmaya devam edeceiz. Cumhurbakanmz ve Genel Bakanmz Recep Tayyip Erdoan bata olmak üzere, Babakanmz Binali Yldrm ile çalma ve Sosyal Güvenlik Bakanmz Jülide Sareroluna sonsuz teekkür ediyorum. Kamuda taeron olarak çalan içi kardelerimize tekrar hayrl olmas diliyor, sayglar sunuyorum dedi.

Ana Sayfaya Git