Görüş Bildir

Akar: “Sendikalar demokrasinin temel taşıdır”

Türk-İş Bölge Temsilcisi Bahri Zülküf Karakoç ve Türk-İşe Bağlı sendika başkanları AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akarı ziyaret etti.

Akar: “Sendikalar demokrasinin temel taşıdır”

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Muhammed Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taşeron işçilerine kadro vererek, çalışanları sevindirdiğini belirterek, sendikaların demokrasinin temel taşı olduğunu söyledi. Senelerdir Türkiye’nin ve çalışma hayatının gündeminde yer alan taşeron meselesine radikal bir çözüm ürettiklerini ifade eden Akar, “Taşeron çalışanlarına Hükümetimiz çok şükür kadro veriyor.

DEMOKRASİNİN TEMELİ              

AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada emekçilerimizin alın terinin hakkını vermeye devam edecek. İktidara geldiğimiz günden itibaren verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin ve ilimizin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakanımız Binali Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu'na sonsuz teşekkür ediyorum. Kamuda taşeron olarak çalışan işçi kardeşlerimize tekrar hayırlı olması diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi