Aksu'nun acı günü!

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, önceki gün vefat eden amcasınınoğlu Av. Mustafa Günşat Aksu'nun taziyesinde yer alarak, taziyeleri kabul ediyor.

Haberler 04.12.2017 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri eski Bakan Abdulkadir Aksu, önceki gün vefat eden amcasnn olu Av. Mustafa Günat Aksuun taziyelerini kabul etmeye balad.

Ofis semtindeki Beraat cami taziye evinde oturan ve taziyeleri burada kabul eden eski Bakan Aksuya Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Eski Bakan Kutbettin Arzu, AK Parti Milletvekilleri Galip Ensariolu, Ebubekir Bal, Ak Parti MYK üyesi Prof. Dr. M. Emin Ylmaz, l Bakan Muhammed Dara Akar, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan taziye ziyaretinde bulundu.

TAZYE ZYARETLER

Aratrmac Yazar Mehmet Ali Altndan da katld taziye ziyaretinde Aksu ailesi adna ksa bir konuma yapan eski Bakan Abdulkadir Aksu, öyle dedi Bata çok deerli Diyarbakr Valimiz olmak üzere deerli bakan arkadam, milletvekilimiz, bakanmz, akraba, dost ve arkadalarma çok çok teekkür ediyorum. Allah sizlerden raz olsun, sizlerin de Allah geçmilerinize rahmetini esirgemesin.dedi. l Valisi Güzelolu ise, Aksu ailesine ba sal dileklerinde bulunmasnn ardndan taziye evinden ayrld.

SÖZ ALESNDEN BASALI

Söz ve Uzay Yayn grubu ise Merhum Günat Aksuya Allahtan rahmet, Aksu ailesine de basal diledi.

Ana Sayfaya Git