Görüş Bildir

Aksu'nun acı günü!

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, önceki gün vefat eden amcasınınoğlu Av. Mustafa Günşat Aksu'nun taziyesinde yer alarak, taziyeleri kabul ediyor.

Aksu'nun acı günü!

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, önceki gün vefat eden amcasının oğlu Av. Mustafa Günşat Aksu'un taziyelerini kabul etmeye başladı.

Ofis semtindeki Beraat cami taziye evinde oturan ve taziyeleri burada kabul eden eski Bakan Aksu'ya Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Eski Bakan Kutbettin Arzu, AK Parti Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, Ak Parti MYK üyesi Prof. Dr. M. Emin Yılmaz, İl Başkanı Muhammed Dara Akar, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan taziye ziyaretinde bulundu.

TAZİYE ZİYARETLERİ

Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Altındağ'ın da katıldığı taziye ziyaretinde Aksu ailesi adına kısa bir konuşma yapan eski Bakan Abdulkadir Aksu, şöyle dedi “Başta çok değerli Diyarbakır Valimiz olmak üzere değerli bakan arkadaşım, milletvekilimiz, başkanımız, akraba, dost ve arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, sizlerin de Allah geçmişlerinize rahmetini esirgemesin.”dedi. İl Valisi Güzeloğlu ise, Aksu ailesine baş sağlığı dileklerinde bulunmasının ardından taziye evinden ayrıldı.

SÖZ AİLESİNDEN BAŞSAĞLI

Söz ve Uzay Yayın grubu ise Merhum Günşat Aksu'ya Allah'tan rahmet, Aksu ailesine de başsağlığı diledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi