Altaç’tan Bahçeliye yanıt!

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı avukat Aydın Altaç, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Davutoğlu’nun Kurucular Kurulu’nda PKK ilintili insanlar var’ sözlerine yanıt verdi. Altaç, “Bizim farkımızı anlayabilmeleri için geleceği görmeleri gerekir.”

Haberler 21.05.2020 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Star TVden Nazl çelike açklama yapan MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Y Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisinin isimleri ile ilgili açklamalarda bulunmutu. Ahmet Davutolu liderliindeki Gelecek Partisinin kurucular kurulunda PKK ile balantl kiiler olduu iddia eden Bahçeli, Davutolunun kurucular kurulunda 20-25 kadar Güneydouda siyaset yapan, meslek sahibi olan ve PKK ile ilintili olan insanlar var. Esas sorun bu ifadelerini kullanmt.

Gelecek Partisi Diyarbakr l Bakan avukat Aydn Altaç, MHP lideri Bahçelinin açklamalar hakknda Tigris Habere konutu.

Düüncelerimizde bölge ayrm yok

Kem söz sahibine aittir diyen Altaç, Bu nedenle açklamann cevap verilebilecek bir yan yoktur. Aksi takdirde kem söze ve söyleyene önem afetmi olacaz. Ancak açklamann dnda olmak üzere Gelecek Partisi Kurucular Kurulunda ülkemizin 7 bölgesinden ve ülkemizdeki tüm etnik ve inanç gruplarndan bir araya gelmi Türkiyeyi ve Türkiyenin geleceini düünen vatansever olduu kadar insan sever, tüm doa ve canllarn hakkn ve hukukunu gözeten arkadalarmz var. Bizlerin düüncesinde bölge ayrm olmad gibi kiilerin düünce, fikir, etnik aidiyeti ve inancna sonsuz sayg vardr. Temel amacmz bahsettiiniz açklamada geçen bölgesel, etnik ve inançlar üzerinde siyaset yaparak güç devirmek isteyenlere, bu yolla iktidarlarn tahkim etmek isteyenlere kar mücadele ederek Türkiyeyi normalletirmek ve yurttalarmza hizmet etmektir. Gelecek Partimizin kuruluundan günümüze yaklak 6 ay geçmi bulunmaktadr. Bu süre zarfnda Türkiyede yaanan ekonomi, sosyal, siyasal, salk, eitim ve tüm sorunlara aklc, rasyonel ve genel menfaatleri gözeten anlaymz ortaya koyduk. Bu yaklam tarzmz yurttalarmz tarafndan dikkatle takip edilmekte ve kadir görmektedir. Bu durumun farkna varan çevrelerce polemikler üzerinden veya atf- cürümlere enerjimizi boa harcamamz için gayret içerisine girenlerin olduunu ve son zamanlarda youn çaba harcadklarn biliyoruz. Merak etmesinler bizler yani Gelecek Partisi kadrolar düündüklerinin ve hayal ettiklerinin çok üzerinde bir siyasi anlay ve ahlaka sahip olup, belirttiim siyasi anlay ve ahlakla ülkeyi yönetmeye talibiz. Bizim farkmz anlayabilmeleri için gelecei görmeleri gerekir dedi.

Ana Sayfaya Git