Altaç'tan terör olayları açıklaması

Anadolu Aslanları (ASKON) Diyarbakır Şubesi Başkanı Aydın Altaç, son zamanlarda yaşanan terör olayları ile ilgili yaptığı açıklamada, terör olayları ile toplumsal huzur ve barışın bir kez daha hedef alındığını söyledi.

Haberler 05.10.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terör olaylar ile Türkiyenin iddet sarmalyla Ortadou kaos bölgesine çekilmek istendiini belirten Altaç, bunlarn karsnda Laz, Türkü, Kürdüyle 80 milyon insann bir olmas gerektiini dile getirdi. Altaç, Terör olaylar ile toplumsal huzur ve barn bir kez daha hedef alnmtr. Terör olaylarnn karsnda Laz, çerkezi, Kürdü ve Türkü ile 80 milyonun bir olup teröre diz çökmeyeceini ifade etmelidir.

TOPLUMSAL HUZUR

Ülkemizin birlik ve beraberliine kasteden bu hain saldrlar karsnda milletimizin gösterdii dayanma ve kararllk, teröre kar vereceimiz en anlaml cevap olacaktr. Bu terör olaylarn gerçekletirenlerin, ad ne olursa olsun bilsinler ki bu milletin kardeliini, birliini beraberliini bozamayacaklar, tam aksine gittikçe birbirimize daha sk sarldmz göreceklerdir. Hiçbir talep, hiçbir mazeret, terörizme meruiyet kazandramaz.Terörün son bulduu, kardelik; huzur ve güven ortamnn egemen olduu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz. En büyük temennimiz bu barn, huzurun hakim olmasdr. Bu insanlk d, terör saldrlarnda hayatn kaybeden tüm vatandalarmza Allahtan rahmet, geride kalan yaknlar ve sevenlerine sabr diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git