'Amaç aileleri çocukları ile buluşturmak olsaydı topluma barışı hediye ederlerdi'

HDP Diyarbakır İl binası önünde ailelerin yönlendirilerek eylem yaptırıldığını söyleyen HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Zeyyat Ceylan, "Amaçları, aileleri çocukları ile buluşturmak olsaydı, bu topluma barışı hediye ederlerdi. Onun için yalan dolan ile toplumu kandıramazlar" dedi.

Haberler 06.09.2019 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Parti binalar önünde yaplan benzer eylemlerde polisin tutumuna ilikin de konuan Ceylan, Polisler, iktidara baldr. ktidarn talepleri dorultusunda hareket ediyorlar. Baka partilere dönük bu tür eylemler olduunda izin vermeyen polis ama burada rahatlkla partimize dönük olduunda izin verebiliyorlar. Kesinlikle ve kesinlikle yönlendirme durumu söz konusudur dedi.

GERçEKTEN DERTLER BULUTURMAK OLSAYDI...

Ailelerin yönlendirildiine vurgu yapan Ceylan, Saduyulu davranacaz. Aileleri de saduyu çerçevesinde ikna etme çabasnda içerisinde olacaz. Elbette bizler de anneyiz ve babayz. Yürein ne olduunu bilen insanlarz. Eer gerçekten onlarn evlatlar ortada yok ise ondan kaynakl bir duygusal söz konusu ise sonuna kadar buna sayg duyduumuzu ifade ediyoruz. Amaçlar, aileleri çocuklar ile buluturmak olsayd, bu topluma bar hediye ederlerdi. Her gün hala can yitiriyoruz, o canlarn hesabn kim verecek. Onun için yalan dolan ile toplumu kandramazlar. HDP de bu çirkin politikalara izin vermeyecektir diye konutu.

Ana Sayfaya Git