Arınç: Erdoğan sorun yaşadıysa ben kat kat fazlasını yaşadım

Bülent Arınç, parti kongresinde izletilen 16 dakikalık filmde yer almamasına tepki gösterdi.

Haberler 19.08.2018 - 12:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMM eski Bakan Bülent Arnç, kurucu üyelerinden olduu AK Partinin 6. Olaan Büyük Kongresinde izletilen Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann siyasi hayatn anlatan 16 dakikalk filmde yer almamasna sitem etti.

Bülent Arnç, Erdoann konumasnn ardndan Habertürk ekranlarnda kongre sürecini deerlendirdi ve tepkisini Recep Tayyip Erdoan babakan olarak ne kadar sorun yaadysa ben kat kat fazlasn yaadm. u 16 dakikalk filmde benim 1 saniyelik bir karede yer almam gerekmez mi? Gerekir eklinde ifade etti.

Arnç unlar söyledi:

16 dakikalk sinevizyonda yola birlikte çktklaryla bir kare bile göremedim. Onlardan biri benim. Buna üzülmedim mi? Üzüldüm. Ben kimim peki? Bu partiyi kuran üç kiiden biriyim. 70 kurucu vardr, bunlarn 53ü milletvekilidir ama fotoraflarda en çok bizim üçümüz (Gül, Erdoan, Arnç) görünür. Üstelik o 53 milletvekilinin Meclisteki grup bakanym ben. Genel bakanmz olmad için grup toplantlarnda ben konutum.

ERDOAN BABAKAN OLARAK NE KADAR SORUN YAADIYSA BEN KAT KAT FAZLASINI YAADIM

Kurucular kurulu toplantsnda bizim genel bakan adaymz Recep Tayyip Erdoandr diyerek grup bakanln ben ilan ettim. Ondan sonra ilk Meclis bakan benim. Recep Tayyip Erdoan babakan olarak ne kadar sorun yaadysa ben kat kat fazlasn yaadm. Daha sonra babakan yardmc yaptm. u 16 dakikalk filmde benim 1 saniyelik bir karede yer almam gerekmez mi? Gerekir. Bunun kabahatlisi haa sayn Erdoan deil. Ben onun vefasnn ahidiyim. Bunu hangi ajans yaptysa kabahat onda.

Ana Sayfaya Git