Arkadaşlarının ofisini basan kızlar terör estirdi

Batman’da 3 kız, arkalarından konuştuğunu ileri sürdükleri kız arkadaşlarının ofisini bastı. Ofiste, kız arkadaşlarını bıçakla tehdit edip, döven kızlar, bu anları da telefonlarıyla çekerek, sosyal medya hesaplarında paylaştı. Çirkin görüntüler, izleyenlerin tüylerini ürpertirken, saldırıya uğrayan kız, "Beni, ‘seni satarız, şöyle yaparız, böyle yaparız’ diye tehdit ettiler" dedi.

Haberler 25.05.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda 20li yalardaki 3 kz, arkalarndan konutuklarn ileri sürdükleri kz arkadalarnn i yerini basarak, terör estirdi. Kz arkadalarn döven, tehdit ve küfredip, kyafetlerini çkarmaya çalp, özür diletmeye çalan kzlar, cep telefonlaryla çektikleri görüntüleri de sosyal medya hesaplarndan paylat.

Arkadalarnn ofisini basan kzlar terör estirdi

çirkin görüntüler izleyenlerin tüylerini ürpertti. Madur edilen kz, korkudan suç duyurusunda bile bulunamadn ileri sürdü. Saldrgan kz ise yaptklarndan piman olmadn bir daha olsa bir daha yapacan söyledi.

Olay, 14 Maysta, Batman-Diyarbakr karayolu üzerinde bulunan bir plazada meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, plazadaki bir ofiste çalan arkadalar .D.nin (18) arkalarndan konutuklarn ileri süren 20li yalardaki R.Y., E. ve ad örenilemeyen 3 kz öle saatlerinde ofise geldi. .D. ile bir süre konuan kzlar, daha sonra küfür ve tehdit edip, dövmeye balad. Ofiste adeta terör estiren kzlar bunlarla da yetinmedi. .D.yi ofisin banyosuna götüren kzlar, burada kyafetlerini çkarmaya çalt. Ardndan da tekrar masasna getirerek, bçakla tehdit edip ve yüzünü çizip, kyafetlerini çkararak, kamera karsnda özür dilemesini istedi. Bu anlar anbean cep telefonu kamerasyla kaydeden kzlar, görüntüleri de sözde ibret olmas için sosyal medya hesaplarndan paylat. çirkin görüntüler, izleyenlerin tüylerini ürpertti.

Korkudan suç duyurusunda bulunamadm

.D., ofisini basan kzlarn eski arkadalar olduunu belirterek, Onlarn arkasndan konutuumu iddia ettikleri için ofisimi bastlar. Daha önce onlar burada arlamtm. Seni satarz, öyle yaparz, böyle yaparz diye tehdit ettiler. Sen bizim arkamzdan konuamazsn dediler. Sorun aslnda benim bunlarn arkalarndan konutuum iddias. Güya ben, Bunlar erkeklerle birlikte oluyorlar, konuuyorlar demiim ifadelerini kulland.

.D., korkudan suç duyurusunda bulunamadn da belirterek, can güvenliinin olmadn ve ilgililerin kzlar hakknda ilem yapmasn istedi.

40 yl ceza alacam bilsem yine yaparm

Telefonla ulalan E. isimli kz ise .D.yi görüntülere ramen sadece kendisinin dövdüünü savunarak, Sadece arkamdan konumam, mesajlar duruyor halen. Yaptklarmdan piman deiim. Yine yakalasam yine yaparm. Ben her türlü rahat bir insanm. 40 yl ceza alacam bilsem benim hakkmda bunlar söyleyeni affetmem. Ben her türlü haklym dedi. R.Y. ise telefonlarna yant vermedi.

Polis kzlarn peine dütü

Kz arkadalarnn i yerini basarak, bçakla tehdit edip döven ve bunlar kameraya çeken 3 genç kzn yakalanmas için çalma balatld. yeri baslan .D.ye ulaan polis, ifadesini ald. .D., ifadesinde, kzlardan ikayetçi olduunu belirterek, isim bilgilerini paylat. Polis, saldrgan 3 kzn yakalanmas için de çalma balatt.

Ana Sayfaya Git