Arzu Hoca’ya takdirname

Söz Haber'in manşete taşıdığı "Helal sana Arzu Hocam", takdir aldı. Dokunduğu öğrencisi ile ailesinin hayatını değiştiren Arzu öğretmen ödüllendirildi.

Haberler 18.06.2019 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr sözün dünkü manetinde yer alan Helal Sana Arzu Hocam balkl yayn ses getirdi. Örencisinin ve ailesinin hayatna dokunan, yapt kampanya ve salad imkanlarla hayatlarn yaam tarzlarn deitiren Arzu Tal öretmenin duyarll l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, tarafndan takdirle taçlandrld. Arzu öretmeni yapt örnek davran nedeniyle kutlayan Taçer, böylesi sorumluluk sahibi öretmenlere her daim destek olacaklarn söyledi.

HELAL SANA ARZU HOCA

Diyarbakrda açlktan baylp kolu krlan örencisinin evine ziyarete giden öretmen Arzu Tal, yklmak üzere olan evi görünce kollar svad. 3 kattan oluan ve çats olmayan evi yaanabilir hale getiren Arzu öretmen, insanlk ölmemi dedirtti. Arzu öretmenin duyarllna l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, kaytsz kalmayarak takdir ile ödüllendirdi. Arzu öretmeni yapt örnek davran nedeniyle kutlayan Taçer, Arzu Talya takdir belgesi vereceklerini açklad. Arzu öretmeni makamnda arlayan Taçer, öretmenin o anki tank olduu durumu bizzat kendisinden dinleyerek teekkür etti.

TAKDRLE TAçLANDIRILDI

Taçer, Diyarbakr için, böyle bir iyilik hareketinde bulunan öretmenimizin davrann çok örnek verici görüyoruz, tevik edici bir ey. Diyarbakrda ihtiyaç duyduumuz manevi, birliktelie de destek olan bir ey, milli eitim camias olarak Arzu öretmen gibi pek çok öretmenimizin sahada dolatn biliyoruz. Arzu öretmenimiz son zamanlarda bu hareketiyle pek çok öretmenimize cesaret, öz güven alayacaktr ve tevik edici örnek olmasnn önüne geçecektir. Biz milli eitim olarak öretmenimizle hem gurur duyuyoruz hem kendisini gördüümüzü bu görmenin de ötesinde bak açsna kurumsal olarak destek verdiimizi tevik edici bir ekilde davranna ödül olarak bakyoruz. Bu davran da ödüllendireceiz, dezavantajl örencilerimizin çok sayda buna benzer örneklerin dünyada olduunu biliyoruz, Arzu öretmenimizin sadece Diyarbakr için deil Türkiyemize ve dünyaya örnek olmas gerektiine inanyorum. Öretmen camiasnda insan kimliinin ahlaki ve vicdani duruu hepimiz için gerekli olduunu göstermitir, ben kendisine tekrar teekkür ediyorum, bizim camiamzn bir üyesinin kendi örencilerimize öretmen olmasnn da ötesinde insani bir davranla bunu ortaya koymas vesilesiyle bir insan olarak teekkür ve takdir ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git