ASKON’dan kayyuma destek

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır İl Başkan Avukat Cevdet Nasıranlı, yönetim kurulu üyeleriyle Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Haberler 26.08.2019 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ASKON Diyarbakr l Bakan Avukat Cevdet Nasranl, yönetim kurulu üyeleriyle Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzeloluna destek ziyaretinde bulundu. Büyükehir Belediye binasnda ASKON l Bakann ve üyelerini kabul eden Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, hayrl hizmetler yapmay dilediini söyledi. Hayrl hizmetlerle herkese olduu gibi kendilerine de anmay nasip eylemesini dileyen Bakan Vekili Güzelolu, ASKONnun hem ülkemizin, hem ilimizin üyesi tüm kardelerimize kalknmasna, gelimesine, daha iyiye gitmesine dönük çaba ve gayretlerini taktir ediyoruz. Sizlerin de her birinizin Diyarbakrda bu anlamda önemli çaba ve katklar sunduunuzu biliyoruz. Yeni dönemde inallah sadece maddi anlamda deil, sizin de ifade ettiiniz gibi aziz ve kadim ehir Diyarbakrn 10 bin yllk medeniyet geçmiinin ve 639dan bu yana slam, iman ve Kuran olan slami geçmiinin yeniden ihya ve inas gönüllerin imar bu noktada üphesiz beeri ve her düzeyde kalknmann gerçeklemesi bizim en büyük hedefimizdir. nallah bunun gerçeklememesi için hiçbir neden yok. Samimiyet ve gayret içinde her vatandamza dokunarak, her gönülle ulaarak herkesin bekledii hizmeti inallah hem devletin kurumlaryla, hem de büyükehir imkanlaryla onlara sunarak hem hizmet hem de gönül seferberlii balattk inallah. Sizlerin de bu anlamdaki çaba ve destekleri bu gayretinizle inallah sonuca tamakta bizi güçlü klacaktr. Sizlere, sizlerin ahsnda bütün deerli hemerilerime selam, sayg ve muhabbetlerimi sunuyorum dedi.

Valimizin yanndayz, ekibimizle i dünyasyla destek veriyoruz

Daha sonra konuma yapan ASKON Bakan Avukat Cevdet Nasranl, Valinin Büyükehir Belediye Bakan olarak atanmasndan sonra ilk ziyaretleri olduunu söyledi. Valinin Diyarbakr için bir deer, bir umut, bölgenin evlad olduunu belirten Bakan Cevdet Nasranl sözlerine öyle devam etti:

Diyarbakr, memleketi, bölgeyi iyi bir aabeyimiz, büyüümüz ve ayn zamanda bölgenin yetitirmi olduu önemli bir devlet adam. Bu açdan Diyarbakra çok büyük hizmetler, Büyükehir Belediyesine büyük hizmetler yapacana can gönülden inanyoruz. Bu yönüyle ASKON ekibi olarak valimize sonuna kadar destek veriyoruz, arkasndayz ve yanndayz. Diyarbakrda özellikle HDP belediyesinden sonra sadece ksa bir sürede bile yaplmas gereken belediyecilik hizmetinin rutin ilemi olan var olan oluturulmu parklarn bakm dahi yaplamadn gördük. u geçtiimiz bir iki ay içerisinde birçok vatandamz ahittir. Evlerde sinek, böcek istilas yaand buda belediyeciliin ne kadar önemli olduunu bir kez daha bize gösterdi. Tabi biz valimizden ve Diyarbakr gibi sahabeler kenti önemli tarihi kent olan Diyarbakrda sadece belediyeciliin dnda il müdürlükleri ve valilikle bütün belediye daire bakanlklarn koordineli bir ekilde çok hzl bir ekilde Diyarbakra eksik olan bütün hizmetlerin tamamlanacana can gönülden inanyoruz, biliyoruz. Valimizin yanndayz, ekibimizle i dünyasyla destek veriyoruz kendisine.

Ana Sayfaya Git