Avrupa ikiyüzlü!

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu “Avrupa aslında daha önce de ikiyüzlülük yapıyordu. Şu an ise maskesini kaldırarak gerçek yüzünü ortaya koydu. Almanlar ‘Türkiye bizi FETÖ konusunda ikna edemedi’ demişler. İkna olmaya niyetleri yok"

Haberler 27.03.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Bakan Zekeriya Yapcolu, Avrupa aslnda daha önce de ikiyüzlülük yapyordu. u an ise maskesini kaldrarak gerçek yüzünü ortaya koydu. Almanlar Türkiye bizi FETÖ konusunda ikna edemedi. demiler. kna olmaya niyetleri yok. dedi.

Yapcolu her geçen gün Avrupa tarafndan Müslümanlarn aleyhine iletilen siyasete kar Müslümanlarn da onlara kar bir tavr taknmas gerektiini bildirdi.

ngiltere Parlamentosu D likiler Komisyonun dün15 Temmuz darbe giriiminin Gülen cemaati tarafndan yapldna ilikin bir kant olmad yönünde açklama yaptna iaret eden Yapcolu, Aslnda onlar bu açklamayla Darbeyi onlar planlamad, onlar yönetip yönlendirmedi. çünkü onlar bu darbede sadece bir piyon, darbeyi biz yaptk, biz yönettik, onlar ise sadece piyonlarmz. demek istiyorlar. ifadesini kulland.

- Yllk geliri trilyon dolar olan bir ülkede insanlar aç

Merhum Necmettin Erbakann Siyasete ilgisiz Müslümanlar, slama ilgisiz kiiler tarafndan yönetilmeye mahkumdurlar. dediini anmsatan Yapcolu, slam ülkelerinin büyük bir ykm yaadn, Müslümanlarn da memleketlerini terk ederek kuru bir ekmee muhtaç kaldna deindi.

Yapcolu, öyle devam etti:

Yeralt kaynaklar bakmndan oldukça zengin ve dünyann en verimli topraklarna sahip Musuldan insanlar can güvenliinden dolay kaçmak zorunda kalyor. Bu topraklarn asl sahibi olan Müslümanlar yol kenarlarnda yemek datan araçlarn önünde kuyrua girerek saatlerce beklemek zorunda kalyorlar. Irakn yeralt kaynaklarnn iletilmesi durumunda yllk geliri trilyon dolar olan bir ülkede insanlar aç.

Avrupann Türkiyede ki referandum süreci ve öncesinde de FETÖ darbesi karsnda taknd tavr hakknda da deerlendirmelerde bulunan Yapcolu, Avrupa aslnda daha önce de ikiyüzlülük yapyordu. u an ise maskesini kaldrarak gerçek yüzünü ortaya koydu. Almanlar, Türkiye bizi FETÖ konusunda ikna edemedi. demiler. kna olmaya niyetleri yok. dedi.

- Ülkenin menfaati için evet karar aldk

16 Nisanda yaplacak halk oylamasna dikkat çeken Yapcolu, Anayasa deiikliinin ülkenin menfaatine olduuna inandk. Ülkenin menfaati için evet karar aldk. Evet ya da hayr cephesindeki partilerin yer deitirmesi durumunda da kararmz deimez. ifadesini kulland.

Yapcolu, Musulda ABD uçaklar tarafndan bir okulun bombalanmas sonucu yüzlerce masum sivilin hayatn kaybettii olaya da tepki göstererek, unlar kaydetti:

Bu toplumun slah için kadnlarmza çok i dümektedir. Zira kadn, toplumun yüzde 50sini tekil etmekle kalmyor, dier yarsnn da annesi ve ilk öretmenidir. Yani geri kalan yarsnn da ekillenmesinde önemli rol alyor. Dolaysyla böylesine mühim bir konumda olan kadnlarmzn da toplumun idaresi ve ekillenmesi için etkin olarak siyasette yer almalar önemlidir.

Ana Sayfaya Git