Aydın şehidini uğurladı

ŞIRNAK'ta sürdürülen operasyonlarda PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Görkem Akkuş (24), memleketi Aydın'ın Germencik ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haberler 08.05.2019 - 02:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Gabar Da bölgesinde PKKllarla önceki gün çkan çatmada ar yaralanan ve askeri helikopterle kaldrld rnak Devlet Hastanesinde ehit olan Sözlemeli Piyade Er Görkem Akkuun bu sabah memleketi Aydna getirilen cenazesi, önce Germencik Devlet Hastanesi Morguna konuldu. Daha sonra askerler tarafndan hastane morgundan alnan ehit Sözlemeli Piyade Er Akkuun cenazesi ilk olarak Ortaklar Mahallesindeki baba evine getirildi. Bekar olan ehidin Türk bayrana sarl tabutu evin önüne geldiinde gözyalar sel oldu.

Baba ocanda helallik alnmasnn ardndan 2 yldr sözlemeli piyade er olarak görev yapt örenilen ehidin Cenaze namaz klnrken ön safta yer alan ehidin kardei Erkan Akku, güçlükle ayakta durabildi. Klnan namazn ardndan askerlerin omzunda, bando eliinde tanan ehidin tabutu, cenaze arac ile Ortaklar Mahalle Mezarlna getirildi. ehit Akku, gözyalar arasnda son yolculuuna uurland.

Ana Sayfaya Git