Başkan Beyoğlu alatosun sakinleriyle buluştu

Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu, 2014 yılında Bağlar ilçesine bağlanan Karacadağ bölgesine bağlı Alatosun Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle halkıyla bir araya geldi. Gümüş ailesine misafir olan Başkan Beyoğlu, ziyaret sırasında çocuklara oyuncak dağıttı. Beyoğlu, mahalle sakinlerinin dile getirdiği sorunları en kısa sürede çözeceklerini bildirdi.

Haberler 04.07.2019 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu, ilçeye bal Alatosun Mahallesine çkarma yaparak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinden olan Gümü ailesine misafir olan Bakan Beyoluna belediye bakan yardmcs Muhammed Akar da elik etti.

Mahalle sakinleri tarafndan cokuyla karlanan Bakan Beyolu, daha sonra sohbet ettii mahalle sakinlerinin taleplerini ve beklentilerini not ald. Bakan Beyolu, Alatosun sakinlerinin talep ettii hizmetleri en ksa zamanda pratik çözüm yöntemleriyle yerine getireceklerini söyledi.

Makamlarn Sahibi Halkmzdr, Biz Hizmet Etmekle Sorumluyuz

Halkn taleplerinin kendileri için önemli olduunun altn çizen Bakan Beyolu,Alatosun daha önce belde iken 2014 ylnda statüsü deitirilerek mahalleye dönüen önemli bir yerleim yeridir. Bugün bizi misafir ettiler. Yakn ilgilerinden dolay çok teekkür ediyorum. Bulunduumuz makam ve mevkilerin sahibi halkmzdr, bizler ise halkmza hizmet etmekle sorumluyuz. Alatosuna hak ettii hizmetleri kazandracaz dedi.

çocuklara Oyuncak Datt

Bakan Beyolu, ziyaretin sonunda mahallede ikamet eden çocuklara oyuncak datt. Mutluluklar gözlerinden okunan çocuklar, Bakan Beyoluna teekkür etti.

Bakan Beyolu, ziyaretin sonunda mahalle sakinleri tarafndan uurland.

Ana Sayfaya Git