Başkanın yeğeni vuruldu

AK Parti Çermik Belediye Başkanı Karamehmetoğlu'nun yeğeni Metin Karamehmetoğlu silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Karametoğlu ile birlikte iki kişi ağır yaralandı.

Haberler 22.02.2020 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çermik ilçesinde Belediye Bakan AK Partili eyhmus Karamehmetolunun yeeni Metin Karamehmetolu ve yanndaki Cuma pek yüzü maskeli 1 kiinin silahl saldrs sonucu ar yaraland. Karamehmetolu ve pekin hayati tehlikesi devam ederken, polis saldrgann yakalanmas için çalma balatt.

SALDIRGAN MASKEL

ddiaya göre bana pou tabir edilen al sarp göz çevresini beyaz boyayla kaplayan kimlii belirsiz 1 kii apartman boluunda Belediye Bakan eyhmus Karamehmetolunun yeeni 37 yandaki Metin Karamehmetolu ve yannda bulunan 29 yalarndaki arkada Cuma peke gelii güzel ate açt. Saldrgan silahndaki tüm mermilerini boaltkten sonra olay yerinden kaçt. Olayla ilgili yaplan ihbar üzerine, salk ve polis ekipleri saldrnn yapld bölgeye sevk edildi.

YARALILARIN DURUMU AIR

Olay yerinde salk ekipleri tarafndan yarallara yaplan ilk müdahalenin ardndan, l Salk Müdürlüünden ambulans helikopter istendi. Yaral Karamehmetolu ile pek, gelen ambulans helikopterle Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi.

KAPSAMLI SORUTURMA AçILDI

Polis olay yerinde inceleme yaparken saldrgann kimliinin belirlenmesine çallyor. Olayn terörle balantsnn olup olmad aratrlrken yarallarn hayati tehlikesinin devam ettii bildirildi. Yarallar hastanede ameliyat sonras youn bakma alnd. Bakan Karamehmetolunun yeeni Metinin bir süre önce ümreden gelen kaynbabasna yapt ziyaretten, sonra saldrya urad örenildi.

Ana Sayfaya Git